Νίκη Ρέντη-Α.Ε. Σαρωνικός 1-3. Για την γ' φάση του Κυπέλλου Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την νίκη με 3-1 επί της Νίκης Ρέντη εκτός έδρας σημείωσε την Κυριακή το μεσημέρι η Α.Ε. Σαρωνικός, παίρνοντας ταυτόχρονα το εισιτήριο για την δ' φάση του Κυπέλλου Πειραιά. Οι νησιώτες κατάφεραν να προηγηθούν με τον Γκοτσούλια στο 49ο με σουτ, με τους ερυθρόλευκους 1 λεπτό αργότερα να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσια με πέναλτι του Σταθελάκη.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Στο 73ο λεπτό η ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου ξαναπήρε το προβάδισμα με πλασέ του Γκοτσούλια, με τον Νεκτάριο Μπακόμητρο με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ στο 85', να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, με την πρόκριση αυτή, η Α.Ε. Σαρωνικός πήρε την άτυπη ρεβάνς, από τον περσινό αποκλεισμό της από την Νίκη Ρέντη (2-3), στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Διαιτητής της αναμέτρησης η οποία διεξήχθη στο 'Σταύρος Μελισσουργός', ήταν ο Ανθόπουλος, με βοηθούς τους Γκολέ και Κωνσταντόπουλο.

Στα άλλα αποτελέσματα της γ' φάσης του Κυπέλλου, Προοδευτική-Δίας Κορυδαλλού 2-1, Ήφαιστος-Κορυδαλλός 4-2, Πειραϊκός-Θύελλα Μοσχάτου 1-3, Α.Ε. Περάματος-Χαραυγή 0-2, Ίκαρος Καλλιθέας-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 1-0, Νέοι Ευγενείας-Αμπελακιακός 0-2 και Φοίνικας Πειραιά-Ατρόμητος Πειραιά 0-2. Την προσεχή Τετάρτη (2/10) θα γίνουν οι αγώνες: Αίας Σαλαμίνας-Αστυπάλαια Κορυδαλλού, Καραβάς-Κερατσίνι και Αετός Κορυδαλλού-Ερμής Κορυδαλλού, ενώ την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου θα γίνει ο αγώνας Αμφιάλη-Μοσχάτο.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Φεϊζούλα, Πασβαντόπουλος, Αγγελάκης, Πάλλης Γ, Καλλικαντής, Λαλάι, Γκιόκα, Ρούσσος (93' Σαμπάνι), Μπακόμητρος Ν.(91' Πάλλης), Γκοτσούλιας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png