Ατρόμητος Πειραιά-Α.Ε. Σαρωνικός 1-3. Για την 1η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πρεμιέρα με το δεξί στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας έκανε το μεσημέρι της Κυριακής η Α.Ε. Σαρωνικός, η οποία επικράτησε του Ατρόμητου Πειραιά στο 'Σταύρος Μελισσουργός' με 3-1. Το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής κρίθηκε ουσιαστικά στο β' σαρανταπεντάλεπτο, καθώς εκεί σημειώθηκαν και τα 4 τέρματα της αναμέτρησης. Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το β' ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς με την συμπλήρωση 50 λεπτών, ο Μάναλης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Αυτό έδειξε να μην τους πτοεί τουλάχιστον προσωρινά, αφού 20 λεπτά αργότερα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον 20χρονο Κενδριστάκη. Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε ελάχιστα, αφού στο αμέσως επόμενο λεπτό (71ο) οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Λαλάι να εκμεταλλεύεται την διαγώνια πάσα του Καλλικαντή, και με όμορφο πλασέ να στέλνει την μπάλα πάνω από τον πορτιέρο των γηπεδούχων. Στο 80ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Μπακόμητρο, ο Γκαρής με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 1-2, για να έρθει στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Κούτρος, ο οποίος με ατομική ενέργεια να διαμορφώσει το τελικό 1-3.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γκολ των γηπεδούχων, οι νησιώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα καθώς όπως υποστήριξαν ο σκόρερ χρησιμοποίησε το χέρι του πριν ανοίξει το σκορ. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της Α.Ε. Σαρωνικός Θανάσης Μπακόμητρος, εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, μίλησε στο Aegina Portal: 

"Το να κερδίζεις τον Ατρόμητο στην έδρα του, μια ομάδα υπερδύναμη του πειραϊκού ποδοσφαίρου, καθιστά από μόνο του τεράστια επιτυχία. Αγωνιστικά, είχαμε την τύχη να έχουμε σε πολύ καλή μέρα σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι έδειξαν από την αρχή προσηλωμένοι στο αρχικό μας πλάνο. Ευτυχίσαμε να αντιδράσουμε άμεσα στον γκολ των γηπεδούχων, και να εκμεταλλευτούμε βέβαια και το αριθμητικό μας πλεονέκτημα' κατέληξε. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φιλακούρης με βοηθούς τους Γιανναράκη και Γαρούφο.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται την Αστυπάλαια Κορυδαλλού.

Α.Ε Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Αγγελάκης, Γκαρής, Καλλικαντής, Λαλάι, Γκιόκα, Γκοτσούλιας (80' Μιστάκου), Μπακόμητρος Ν (90' Σαπάνι), Ρούσσος (55' Κούτρος).
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Α.Ε. Περάματος-Αμφιάλη 1-2, Αστυπάλαια Κορυδαλλού-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 1-2, Παννεαπολικός-Ατρόμητος Κερατσινίου 1-1, Ίκαρος Καλλιθέας-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 1-2, και Αστέρας Κερατσινίου-Δόξα Πειραιά 3-1. Την Δευτέρα (7/10) θα γίνει το παιχνίδι Προοδευτική-Νίκη Ρέντη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png