Α.Ε. Σαρωνικός-Αστυπάλαια Κορυδαλλού 1-3. Για την 2η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την εντός έδρας ήττα με 1-3 από την Αστυπάλαια Κορυδαλλού γνώρισε την Κυριακή το μεσημέρι η Α.Ε. Σαρωνικός για την 2η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας του Πειραιά. Η ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου στην επιστροφή της στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας στην Α' Κατηγορία μετά από την σεζόν 2017-2018, δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να ηττηθεί από την Αστυπάλαια η οποία ήταν εξαιρετική στο α' μέρος, εκεί όπου προηγήθηκε με 0-3.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Αγγελάκη στο 28. Ο 33χρονος έμπειρος αμυντικός στάθηκε άτυχος αφού μετά από σέντρα των φιλοξενούμενων από αριστερά, είδε ξαφνικά την μπάλα να χτυπάει στο πόδι του, και στην συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει πορτιέρο Κώστα Μπακόμητρου. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Αστυπάλαια Κορυδαλλού σημείωσε και 2ο τέρμα, με σκόρερ έναν παλιό γνώριμο της Α.Ε. Σαρωνικός.

Ο λόγος για τον Μπάμπη Κουβάτσο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την παράλληλη σέντρα από αριστερά και με δυνατό πλασέ σημείωσε το 0-2. Μάλιστα, ο 30χρονος επιθετικός σεβόμενος το πέρασμά του από το νησί δεν πανηγύρισε το γκολ. Η ομάδα της Αστυπάλαιας η οποία έπαιζε κυρίως με αντεπιθέσεις, κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα, λίγο πριν την συμπλήρωση του α' σαρανταπενταλέπτου.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Καρακασίδης μετά από περιπετειώδη τρόπο και αναμπουμπούλα στα καρέ των νησιωτών, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Μπακόμητρου, ο οποίος παρά την προσπάθειά του δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ. Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο α' ημίχρονο. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι αμυντικού, με τον Κούτρο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον γκολκίπερ Λυμπέρη να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο 67ο λεπτό ο Ρούσσος σε μια επέλαση του, βρέθηκε από πλάγια θέση απέναντι από τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, εκείνος τον ανέτρεψε, με τον διαιτητή Τραϊφόρο να του δείχνει κίτρινη κάρτα και να δίνει νέο πέναλτι στην Α.Ε. Σαρωνικός. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Κορυδαλλού διαμαρτυρήθηκαν έντονα (ισχυρίστηκαν ότι η ανατροπή ήταν εκτός περιοχής) στον διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος αφού συμβουλεύτηκε το επόπτη, άλλαξε γνώμη και έδωσε φάουλ εκτός περιοχής και κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα της Αστυπάλαιας. Τέσσερα λεπτά αργότερα η ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου έφτασε κοντά στο 1-3, καθώς μετά από σέντρα του Λαλάι, από πόδι αμυντικού των φιλοξενούμενων η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Και φτάνουμε στο 81ο λεπτό, εκεί όπου ο Ρούσσος μείωσε το σκορ σε 1-3. Ο Πασβαντόπουλος με ωραία συρτή σέντρα από αριστερά βρήκε τον νεαρό επιθετικό της Α.Ε. Σαρωνικός ο οποίος με δυνατό σουτ με το αριστερό δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον νεαρό Σιλίκογλου (αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Αστυπάλαιας), πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τραϊφόρος με βοηθούς τους Λεκαράκο και Ρούσσου. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Κερατσινίου εκτός έδρας.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Αγγελάκης (66' Πάλλης Γ.), Γκαρής, Καλικαντής, Λαλάι, Γκιόκα (90' Μιστάκου), Κούτρος (62' Ρούσσος), Μπακόμητρος Ν, Γκοτσούλιας.
Στα άλλα αποτελέσματα του α' ομίλου: Νίκη Ρέντη-Παννεαπολικός 2-0, Δόξα Πειραιά-Ατρόμητος Πειραιά 0-3, Ίκαρος Καλλιθέας-Α.Ε. Περάματος 1-2, Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Προοδευτική 0-4, Αμφιάλη-Αστέρας Κερατσινίου 4-0, ενώ την Δευτέρα (17.00) θα παίξουν ο Ατρόμητος Κερατσινίου με την Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png