Α.Ε. Σαρωνικός-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 3-1. Για την 5η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 5η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής με 3-1 της Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού, στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου πήρε το προβάδισμα με την λήξη του α' ημιχρόνου με πλασέ του Γκοτσούλια μετά από εξαιρετική σέντρα του Χρυσοχόου από δεξιά, για να έρθει ο Μαλντίν Λαλάι στο 50 με ατομική ενέργεια και ωραίο πλασέ να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Οι νησιώτες πέτυχαν και 3ο τέρμα στο 58ο λεπτό και πάλι με τον Λαλάι, μετά από πολύ καλό συνδυασμό με τον Καλικαντή. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ του Παναγάκου στο 70, με τον Κώστα Μπακόμητρο να μη μπορεί να αντιδράσει. Ο ταλαντούχος πορτιέρο των νησιωτών πάντως όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρόν, ειδικά σε μια επικίνδυνη φάση των φιλοξενούμενων στο α' μέρος, όταν και χρειάστηκε να δείξει τα αντανακλαστικά του.

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, στο Aegina Portal μίλησε ο νεαρός τεχνικός της Α.Ε. Σαρωνικός, Θανάσης Μπακόμητρος: 'Μία σημαντική νίκη για εμάς, κόντρα σε μια αρκετά δυνατή ομάδα. Θεωρώ ότι πραγματοποιήσαμε το καλύτερο μας παιχνίδι για φέτος, και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την εικόνα των παιδιών', κατέληξε. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τραϊφόρος με βοηθούς τους Κωνσταντόπουλο και Ιωαννίδη. Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι στην άκρη του πάγκου της ομάδας του Κορυδαλλού βρίσκεται ο άλλοτε προπονητής της Α.Ε. Σαρωνικός, Δημήτρης Βουτσινάς. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Αίγινας θα φιλοξενηθεί από τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Γκαρής, Πάλλης Γ, Γκιόκα, Λαλάι (88' Ξυδάκης), Κάππος, Γκοτσούλιας (80' Αγγελάκης), Μπακόμητρος Ν. (73' Μιστάκου), Καλικαντής.
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Νίκη Ρέντη-Δόξα Πειραιά 5-0, Παννεαπολικός-Προοδευτική 1-1, Ατρόμητος Κερατσινίου-Αμφιάλη 1-3, Α.Ε. Περάματος-Ατρόμητος Πειραιά 1-1 και Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Ίκαρος Καλλιθέας 5-0. Την Δευτέρα (15.30) θα παίξουν η Αστυπάλαια Κορυδαλλού με τον Αστέρα Κερατσινίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png