Παννεαπολικός-Α.Ε. Σαρωνικός 0-1. Για την 8η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νεκτάριου Μπακόμητρου στο 79ο λεπτό, η Α.Ε Σαρωνικός επικράτησε με 1-0 του Παννεαπολικού στο "Παντελής Νικολαΐδης", για την 8η αγωνιστική της Α' Πειραιά. Το νησιώτικο συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου το οποίο είχε την κατοχή, έφτασε στην νίκη με σκόρερ τον 29χρονο πολύπειρο άσσο, ο οποίος σημείωσε το πρώτο του φετινό τέρμα στο πρωτάθλημα. Νωρίτερα, ο διαιτητής Τσαγκαράκης είχε υποδείξει την εσχάτη των ποινών, σε ανατροπή του Γκοτσούλια.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Σαφώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο προπονητής της Α.Ε. Σαρωνικός Θανάσης Μπακόμητρος, ο οποίος έκανε λόγο για κλειστό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες: "Είχαμε την κατοχή σχεδόν σε όλο το ματς, και κόντρα σε μια καλά στημένη αμυντικά ομάδα ευτυχίσαμε να πάρουμε την νίκη στο τέλος", κατέληξε.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσαγκαράκης με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Καρακελέ.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός θα υποδεχτεί την Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα. Την προσεχή Τετάρτη (27/11) για την 4η φάση του Κυπέλλου Πειραιά, η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενεί τον Ερμή Κορυδαλλού στις 13.45.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκιόκα, Πασβαντόπουλος, Γκαρής, Αγγελάκης, Καλικαντής, Λαλάι, Κάππος, Γκοτσούλιας, Μπακόμητρος Ν. (85' Μιστάκου), Κούτρος (45' Τσελάι).
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Αστυπάλαια Κορυδαλλού-Ατρόμητος Κερατσινίου 0-1, Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Α.Ε. Περάματος 1-1, Ίκαρος Καλλιθέας-Αμφιάλη 0-2, Αστέρας Κερατσινίου-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 3-1, Προοδευτική-Δόξα Πειραιά 5-1 και Ατρόμητος Πειραιά-Νίκη Ρέντη 1-1.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png