Α.Ε. Σαρωνικός-Ερμής Κορυδαλλού 0-4. Για την 4η φάση του Κυπέλλου Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 4η φάση του Κυπέλλου Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός ηττήθηκε με 4-0 από τον Ερμή Κορυδαλλού στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού. Ο Ερμής ο οποίος φέτος αγωνίζεται

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας ευτύχησε να έχει σε μεγάλη μέρα τον 18χρονο διεθνή με την Εθνική Παίδων Ανδρέα Καλόφωνο, ο οποίος σημείωσε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του. Ο ταλαντούχος επιθετικός με σουτ χωρίς ισορροπία άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό, ενώ έντεκα λεπτά αργότερα (35') με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ, σημείωσε το 0-2. Στο 75ο λεπτό μετά από κόντρα επίθεση με άψογο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3, και με σχεδόν ίδιο τρόπο ένα λεπτό πριν το 90, διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Από την αντίπερα όχθη, το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου προσπάθησε κυρίως από στημένα να απειλήσει, και είχε αρκετές στιγμές.

Κύριος εκφραστής των επιθετικών πρωτοβουλιών των νησιωτών, ο μόνιμος εκτελεστής των στημένων Νεκτάριος Μπακόμητρος, ο οποίος έφερε πολλές φορές την μπάλα με αξιώσεις στην περιοχή των φιλοξενούμενων, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Έτσι, την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Πειραιά πήρε ο Ερμής Κορυδαλλού, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μαζί με τον Εθνικό (1 παιχνίδι λιγότερο) με 5 βαθμούς. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αλατσάκης με βοηθούς τους Χρηστάκο και Παρισσόπουλο

Την πρόκριση στην 5η φάση πήραν επίσης η Προοδευτική η οποία επικράτησε με 4-1 της Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού, και η Ελλάς Ποντίων η οποία νίκησε τον Ήφαιστο με 3-2 στην παράταση (1-1 κ.δ).  
 
Στην επόμενη φάση έχουν προκριθεί ήδη οι: Εθνικός (0-7 τον Ίκαρο Καλλιθέας), Αίας Σαλαμίνας (0-4 τους Φιλάθλους), Μοσχάτο (1-3 τον Ατρόμητο Πειραιά), Αμπελακιακός (4-0 την Χαραυγή), Κερατσίνι (0-5 την Θύελλα Μοσχάτου).
 
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκιόκα, Πασβαντόπουλος, Αγγελάκης, Πάλλης (87’ Πιπίνης), Γκαρής Σ, Λαλάι (85’ Γκαρής Ν.), Κάππος, Μιστάκου, Μπακόμητρος Ν. (75’ Τσελάι), Καλικαντής (78’ Σαπάνι). 
 
Ερμής Κορυδαλλού: Παπακώστας, Μικρούλης (65' Μανωλάκος), Αντωνίου, Καλιακούδας, Κολοβός, Στακάι, Βύρης (67' Καραγιάννης), Κιούκου (73' Τζανιδάκης), Καλόφωνος, Τσαουρδάς, Μαντχάτ (78' Λαγκαδίτης). 
 
 
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png