Α.Ε. Σαρωνικός-Ατρόμητος Κερατσινίου 2-0. Για την 16η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 16η αγωνιστική της Α' κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας του Ατρόμητου Κερατσινίου με 2-0. Το νησιώτικο συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου πέτυχε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Συγκεκριμένα, με την συμπλήρωση 20 λεπτών, ο Καλλικαντής με εξαιρετική πάσα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, βρήκε τον Ρούσσο ο οποίος αφού πρώτα πέρασε τον πορτιέρο Καφαράκη, έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία, πετυχαίνοντας παράλληλα το 3ο φετινό του τέρμα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 86 ο Γκοτσούλιας με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μιστάκου. Όπως είναι λογικό, το τελικό αποτέλεσμα άφησε απόλυτα ικανοποιημένο των νεαρό τεχνικό των νησιωτών, ο οποίος δήλωσε τα εξής: 'Είχαμε την υπεροχή καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα. Όταν 'ξεκλειδώσαμε' την αντίπαλη άμυνα, τα πράγματα έγιναν πιο απλά για εμάς, καθώς μας έφυγε το άγχος του γκολ και τα παιδιά κατάφεραν και πρόσφεραν και θέαμα στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι κάθε Κυριακή αποδεικνύουν πως μόνο τυχαία δεν βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας' κατέληξε. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στην ομάδα του Ατρόμητου Κερατσινίου αγωνίζεται ο Πέτρος Κουρούνης, ο οποίος φόρεσε στο παρελθόν με επιτυχία την φανέλα της Α.Ε. Σαρωνικός. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γεωργόπουλος, με βοηθούς τους Ιωαννίδη και Ρούσσου.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται την Νίκη Ρέντη.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Χρυσοχόος, Πασβαντόπουλος, Γκαρής, Αγγελάκης, Καλλικαντής, Λαλάι (85' Μιστάκου), Κάππος, Κούτρος (Φεϊζούλα), Μπακόμητρος Ν. (60' Γκιόκα), Ρούσσος (70' Γκοτσούλιας).

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Νίκη Ρέντη-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 0-3, Δόξα Πειραιά-Αστυπάλαια Κορυδαλλού 1-2, Ίκαρος Καλλιθέας-Προοδευτική 0-2, Αστέρας Κερατσινίου-Α.Ε. Περάματος 1-3, Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Παννεαπολικός 1-0, και Αμφιάλη-Ατρόμητος Πειραιά 0-0.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png