Αστυπάλαια Κορυδαλλού-Α.Ε. Σαρωνικός 1-2. Για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 15η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 2-1 της Αστυπάλαιας στον Κορυδαλλό, με γκολ του Θοδωρή Ρούσσου στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι σαββατοκύριακο διεξήχθη η 15η αγωνιστική της των 2 ομίλων της Α' Κατηγορίας, η οποία είχε αναβληθεί πριν από σχεδόν ένα μήνα, λόγω αποχής των διαιτητών. Στα αγωνιστικά, στο γήπεδο του Κορυδαλλού όλα κρίθηκαν στο β' μέρος, με το συγκρότημα του νησιού να παίρνει το προβάδισμα στο 52ο λεπτό με τον Λαλάι με δυνατό σουτ, μετά από μακρινή μπαλιά του Καλικαντή.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Στο 69ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση των γηπεδούχων με τον Καρακασίδη, μετά από κεφαλιά πάσα του άλλοτε ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Σαρωνικός Κουβάτσου, για να έρθει το γκολ του Ρούσσου στο 92 και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Μετά από εξαιρετική ενέργεια του Φεϊζούλα από τα πλάγια, ο Λαλάι έγινε αποδέκτης της μπάλας στην περιοχή της Αστυπάλαιας, ο οποίος άφησε στον 22χρονο επιθετικό των νησιωτών και εκείνος με ένα αριστουργηματικό δυνατό πλασέ με το αριστερό, έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει πορτιέρο των γηπεδούχων Κομπορόζο. Αυτό ήταν το 4ο γκολ του νεαρού φορ της Α.Ε. Σαρωνικός την φετινή σεζόν.

Αυτές ήταν οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού, με την Α.Ε. Σαρωνικός την επόμενη αγωνιστική (20η) να αντιμετωπίζει την Προοδευτική εκτός έδρας. Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι στο 58ο λεπτό ο Νεκτάριος Μπακόμητρος αντικαταστάθηκε από τον Φεϊζούλα, καθώς τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να σουτάρει. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λεμπέσης με βοηθούς τους Φαγκρίδα και Αντωνόπουλο. 
 
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Ν, Γκιόκα, Πασβαντόπουλος, Γκαρής, Αγγελάκης, Καλικαντής, Λαλάι, Κάππος, Γκοτσούλιας, Μπακόμητρος Ν. (58' Φεϊζούλα), Ρούσσος. 
 
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Ατρόμητος Πειραιά-Δόξα Πειραιά 6-2, Προοδευτική-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 6-1, Α.Ε. Περάματος-Ίκαρος Καλλιθέας 0-1, Παννεαπολικός-Νίκη Ρέντη 2-1, Αστέρας Κερατσινίου-Αμφιάλη 1-2 και Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Ατρόμητος Κερατσινίου 4-1. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png