Α.Ε. Χαραυγή-Α.Ε. Σαρωνικός 2-2. Για την 2η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ισόπαλη 2-2 έληξε η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας του Πειραιά, ανάμεσα στην Χαραυγή και την Α.Ε. Σαρωνικός. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 15ο λεπτό με τον Φασιλή, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να σημειώνει στο 28ο το 2-0.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Οι νησιώτες μείωσαν σε 2-1 στο 42 με πλασέ του Μαχμουτάϊ, μετά από ωραία συνεργασία με τον Στακάϊ. Αυτό ήταν και το σκορ του α' ημιχρόνου για τις δύο ομάδες, με τον Φεϊζούλα στο 69ο λεπτό να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα, μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής των γηπεδούχων. Εννέα λεπτά νωρίτερα (60'), ο πρωταγωνιστής και σκόρερ της Χαραυγής (Φασιλής), αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα (κόκκινη) αφήνοντας την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές. Το αριθμητικό πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκαν οι νησιώτες, οι οποίοι ισοφάρισαν στο 69ο με τον Φεϊζούλα. Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο γήπεδο της Χαραυγής την Κυριακή το μεσημέρι, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ και βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χατζηγιάννης με βοηθούς τους Γκολέ και Ευαγγελίδη. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενεί τον Α.Σ. Ποντίων.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Χρυσοχόος, Φεϊζούλα, Αγγελάκης, Γκαρής, Τσελάϊ (40' Κανταρτζόπουλος Π.), Πασχάλης, Στακάϊ, Μαχμουτάϊ, Τρίμπος, Λαλάϊ.

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Αστυπάλαια Κορυδαλλού 1-1, Ατρόμητος Πειραιά-Χαλκηδόνα 4-1, Παννεαπολικός-Φίλαθλοι 1-6, Α.Ε. Περάματος-Αμφιάλη 0-2, Α.Σ. Ποντίων-Αναγέννηση Μοσχάτου 3-1, Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Νέοι Δραπετσώνας 3-1 και Θύελλα Μοσχάτου-Νέοι Ευγενείας 2-2. Ρεπό είχε ο Α.Ο. Κορυδαλλός.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png