Α.Ε. Περάματος-Α.Ε. Σαρωνικός 2-1. Για την 4η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 4η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός ηττήθηκε με 2-1 από την Α.Ε. Περάματος στο γήπεδο της τελευταίας. Οι νησιώτες γνώρισαν την 1η τους ήττα στο πρωτάθλημα (2 νίκες, 1 ισοπαλία), ενώ η ομάδα του Περάματος σημείωσε την 3η νίκη της σε 4 παιχνίδια, έχοντας και 1 ήττα. Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου προηγήθηκε στο α' μέρος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κώστα Τρίμπου (40'), μετά από χέρι αμυντικού στην περιοχή, με την Α.Ε.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Περάματος στην επανάληψη να φτάνει στην ανατροπή. Αρχικά με τέρμα του Γιάννη Παπακαλοδούκα στο 53ο λεπτό μετά από αδράνεια της άμυνας στην μικρή περιοχή της Α.Ε. Σαρωνικός, ο έμπειρος επιθετικός με πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, και στην συνέχεια να ολοκληρώνει την ανατροπή με τον Μαύρο στο 78 με ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ, έξω από την μεγάλη περιοχή. Αυτά συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής στο κεκλεισμένων των θυρών (λόγω των μέτρων για τον Covid-19) γήπεδο του Περάματος για την 4η αγωνιστική.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπεσίρης με βοηθούς τους Κεφαλιάκο και Ράπτη. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός θα υποδεχτεί την Αμφιάλη.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Χρυσοχόος (80' Χαραμής λ.τρ. 85' Σαπάνι), Φεϊζούλα, Γκαρής, Αγγελάκης (60' Τσολάκος), Κανταρτζόπουλος Π, Πασχάλης, Στακάϊ, Μαχμουτάϊ (60' Κανταρτζόπουλος Α.),
Τρίμπος, Λαλάϊ.

Στα άλλα αποτελέσματα του β' ομίλου: Α.Ο. Κορυδαλλός-Φίλαθλοι 0-1, Αμφιάλη-Αναγέννηση Μοσχάτου 2-0, Παννεαπολικός-Νέοι Ευγενείας 0-2, Α.Σ. Ποντίων-Αστυπάλαια Κορυδαλλού 1-2, Θύελλα Μοσχάτου-Χαλκηδόνα 0-2, Χαραυγή-Ατρόμητος Πειραιά 2-2 και Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού 2-0. Ρεπό για την 4η αγωνιστική είχαν οι Νέοι Δραπετσώνας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png