Α.Ε. Σαρωνικός-Αμφιάλη 0-1. Για την 5η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός ηττήθηκε από την Αμφιάλη με 1-0, το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου παρ' όλο που είχε τις ευκαιρίες καθ' όλη την διάρκεια του 90λεπτου να σκοράρει δεν τα κατάφερε, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη στο 39ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά του 30χρονου φορ Παρασκευά Δανασή.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Η αναμέτρηση διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων για τον Covid-19, με αποτέλεσμα να μη μπορούν οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν το ενδιαφέρον παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής. Στα αξιοσημείωτα του ματς, η επιστροφή του Βασίλη Καλικαντή στην Αίγινα ως αντίπαλος. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της Α.Ε. Σαρωνικός. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γεωργόπουλος με βοηθούς τους Ιωαννίδη και Κατσάνα. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από την Αναγέννηση Μοσχάτου.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Χρυσοχόος, Κανταρτζόπουλος Α. (65' Σαπάνι), Τσολάκος, Γκαρής, Τσελάϊ (65' Κανταρτζόπουλος Π.), Πασχάλης, Στακάϊ, Μαχμουτάϊ (77' Μυστάκου), Τρίμπος, Λαλάϊ.

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Νέοι Ευγενείας-Α.Ο. Κορυδαλλός 0-0, Αστυπάλαια Κορυδαλλού-Α.Ε. Περάματος 2-1, Νέοι Δραπετσώνας-Παννεαπολικός 2-3, Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού-Θύελλα Μοσχάτου 3-0 και Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Χαραυγή 0-1. Την Δευτέρα (26/10) θα παίξουν ο Ατρόμητος Πειραιά με τον Α.Σ. Ποντίων, ενώ την Τετάρτη (28/10) θα παίξουν οι Φίλαθλοι με την Αναγέννηση Μοσχάτου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png