Αναγέννηση Μοσχάτου-Α.Ε. Σαρωνικός 0-6. Για την 6η αγωνιστική της Α' Πειραιά.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 6η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 6-0 της αδύναμης και ουραγού στην βαθμολογία Αναγέννησης Μοσχάτου εκτός έδρας. Η αναμέτρηση διεξήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας στο γήπεδο του Μοσχάτου, με το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου να επιστρέφει στις νίκες μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες με Α.Ε. Περάματος και Αμφιάλη. Οι νησιώτες μετά από ένα στείρο α' ημίχρονο, έφτασαν στην νίκη στην επανάληψη.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Το σκορ άνοιξε ο Μαχμουτάϊ στο 58, με τον Λαλάϊ ένα λεπτό αργότερα να σημειώνει το 2-0. Ακολούθησαν δύο τέρματα του Τρίμπου στο 63ο και 69ο λεπτό, με τον Πασχάλη να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 73'. Το σκορ έκλεισε ο Σωτήρης Γκαρής στο 83ο λεπτό. Αυτή ήταν η 3η νίκη των νησιωτών (1 ισοπαλία, 2 ήττες) στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη η ομάδα της Αναγέννησης δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα (2 ισοπαλίες, 4 ήττες), και βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κακρίδης με βοηθούς τους Μητάκο και Καρακελέ.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος, Χρυσοχόος, Σαπάνι (59' Γκαρής Ν.), Τσολάκος (59' Γκαρής Σ.), Αγγελάκης (77' Πιπίνης), Τσελάϊ (59' Κανταρτζόπουλος Π.), Πασχάλης, Στακάϊ, Μαχμουτάϊ (76' Γρυπαίος), Τρίμπος, Λαλάϊ.

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Α.Σ. Ποντίων-Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα 2-0, Α.Ο. Κορυδαλλός-Νέοι Δραπετσώνας 3-2, Θύελλα Μοσχάτου-Χαραυγή 1-4, Παννεαπολικός-Χαλκηδόνα 3-3, Αμφιάλη-Αστυπάλαια Κορυδαλλού 5-0, Νέοι Ευγενείας-Φίλαθλοι 2-0 και Α.Ε. Περάματος-Ατρόμητος Πειραιά 0-2. Ρεπό είχε η Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png