Χαραυγή - Α.Ε. Σαρωνικός 2-1. Για την 2η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

DSC_0047-saronikos-8.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 2η αγωνιστική του β’ ομίλου της Α’ Πειραιά, η Α.Ε. Σαρωνικός ηττήθηκε με 2-1 από την Χαραυγή εκτός έδρας. Το παιχνίδι της Κυριακής το οποίο διεξήχθη στο "Νίκος Γόδας" είχε αρκετό ενδιαφέρον, με το συγκρότημα του Δημήτρη Βουτσινά ο οποίος είχε διατελέσει στο παρελθόν προπονητής της Α.Ε. Σαρωνικός, να παίρνει τη νίκη.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Στα αγωνιστικά τώρα, οι γηπεδούχοι μπήκαν εξαιρετικά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 2-0 πριν καν συμπληρωθούν τα πρώτα 20 λεπτά. Συγκεκριμένα, ο Σιφνάκης μόλις στο 10ο λεπτό με σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, με τον Γκανίδη στο 17 να σημειώνει με δυνατό σουτ το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ του α’ ημιχρόνου, με την ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου να μειώνει σε 2-1 με τον Παπαδόπουλο, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β’ μέρους (50’).

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν για κάποιο τέρμα. Από τη μια η Χαραυγή για τη διεύρυνση του σκορ, και από την άλλη η Α.Ε. Σαρωνικός για την ισοφάριση. Τελικά παρά τις προσπάθειες και των δύο, το σκορ έμεινε έτσι ως το τέλος, με την ομάδα της Χαραυγής να φτάνει στο τρίποντο. Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους είχε ο Αγγελάκης στο 65. 

Διαιτητής ήταν ο Μπαλαχούτης με βοηθούς τους Παπαδάμ και Τριανταφυλλίδη. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Δία Κορυδαλλού. 

Τέλος, ντεμπούτο πραγματοποίησε το πρόσφατο νέο μεταγραφικό απόκτημα της Α.Ε. Σαρωνικός. Ο λόγος για τον Σπύρο Σφικτό. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται από την μεσαία γραμμή και πίσω, αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο Πειραιά, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αίαντα Σαλαμίνας. 
 
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκέκας (86’ Γκαρής Π.), Γκαρής Ν, Αγγελάκης, Γκαρής Σ, Σφικτός, Πασχάλης, Τόσκου (68’ Κωνσταντινίδης), Πρέλα (79’ Μιστάκου), Παπαδόπουλος, Χρυσοχόος. 
 
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Καραβάς-Ελλάς Ποντίων 4-0, Μοσχάτο-Δίας Κορυδαλλού 1-4, Α.Ο.Κ. Φαλήρου-Ηρακλής Νικαίας 5-1, Αετός Κορυδαλλού-Δραπετσώνα 1-0, Χαλκηδόνα-Αμφιάλη 0-2, Άρης Αμφιάλης-Ήφαιστος 0-0. 
 
Αξίζει τέλος να αναφερθεί, ότι η ομάδα της Αμφιάλης ξεκίνησε το τρέχον πρωτάθλημα με -5 βαθμούς, μια ποινή η οποία της επιβλήθηκε από την περασμένη σεζόν. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png