Α.Ε. Σαρωνικός - Ατρόμητος Πειραιά 0-1. Για την 3η φάση του Κυπέλλου Πειραιά.

IMG-4208-saronikos-00.jpg
Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο Πειραιά γνώρισε η Α.Ε. Σαρωνικός, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την 3η φάση του Κυπέλλου Πειραιά. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας την Τετάρτη το μεσημέρι, με την ομάδα από τα Καμίνια να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Το παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το καλύτερο. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που έκρινε και την πρόκριση για τον Ατρόμητο σημείωσε ο Σιδηρόπουλος στο 8ο λεπτό με πλασέ από την μικρή περιοχή. Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και έδειξαν να κυριαρχούν του αντιπάλου. Μάλιστα, λίγο έλειψε στο τέλος να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση όταν έχασαν μοναδική ευκαιρία λίγο πριν το 90, με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων Μπονατάκη να αποσοβεί τον κίνδυνο εξ επαφής.

Διαιτητής ήταν ο Ζησιμόπουλος με βοηθούς τους Καρακελέ και Κουρκουνάσιο. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι τους δυο αντιπάλους χωρίζει πλέον μια κατηγορία, καθώς ο Ατρόμητος Πειραιά πλέον αγωνίζεται στην Γ' Εθνική. Η πειραιώτικη ομάδα πάντως δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, καθώς μετά από τις πρώτες 6 αγωνιστικές, μετράει μόλις 2 βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση (0 νίκες, 2 ισοπαλίες, 4 ήττες). 
 
Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκέκας, Γκαρής Ν, Αγγελάκης, Γκαρής Σ, Σφικτός, Πρέλα (73’ Κωνσταντινίδης), Μάρκου (73’ Τόσκου), Μιστάκου (81’ Γκαρής Π.), Παπαδόπουλος, Χρυσοχόος. 
 
Τα ζευγάρια της επόμενης φάσης του κυπέλλου είναι: Α.Ε. Περάματος-Ατρόμητος Πειραιά, Αστυπάλαια Κορυδαλλού-Εθνικός, Αίας Σαλαμίνας-Παντζιτζιφιακός, Αμφιάλη-Χαραυγή, Καραβάς-Ήφαιστος, Α.Ο.Α.Δ.-Αναγέννηση Μοσχάτου και Λέοντες Καμινίων-Νικητής του αγώνα Δραπετσώνα-Προοδευτική. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png