Α.Ε. Σαρωνικός-Δίας Κορυδαλλού 2-0. Για την 3η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

IMG-4346-saronikos.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Α.Ε. Σαρωνικός η οποία για την 3η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας του Πειραιά, επικράτησε με 2-0 του Δία Κορυδαλλού στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Οι γηπεδούχοι του Θανάση Μπακόμητρου ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, φτάνοντας στο τρίποντο.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Ο Πρέλα στο 37ο λεπτό με πλασέ 'άνοιξε' το σκορ για τους νησιώτες, οι οποίοι στο 93ο λεπτό πέτυχαν το 2-0 με πλασέ του Μιστάκου μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη. Η ομάδα του Κορυδαλλού λίγο πριν το 90 είχε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα. Οι νησιώτες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Τόσκου προς το τέλος του ματς, για απώθηση αντιπάλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λιάτσος με βοηθούς τους Μπέλλου και Τσιουγγάρη.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από την Αμφιάλη.  Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκέκας, Γκαρής Ν, Αγγελάκης, Γκαρής Σ, Σφικτός, Πρέλα (62' Πασχάλης), Μάρκου (62' Τόσκου), Μιστάκου, Παπαδόπουλος (62' Μπακόμητρος Ν.), Χρυσοχόος (83' Κωνσταντινίδης). 

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Ήφαιστος-Μοσχάτο 5-1, Αμφιάλη-Χαραυγή 2-1, Δραπετσώνα-Καραβάς 0-7, Αετός Κορυδαλλού-Α.Ο.Κ. Φαλήρου 3-1, Ηρακλής Νικαίας-Άρης Αμφιάλης 2-4 και Ελλάς Ποντίων-Χαλκηδόνα 0-1.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png