Αμφιάλη - Α.Ε. Σαρωνικός 0-0. Για την 4η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

DSC_0080-saronikos.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Πειραιά, η Α.Ε. Σαρωνικός ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Αμφιάλη εκτός έδρας την Κυριακή το μεσημέρι. Αυτή ήταν και η πρώτη απώλεια βαθμών για την ομάδα της Αμφιάλης, η οποία όμως έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -5 βαθμούς, μια τιμωρία που κουβαλάει από την περασμένη σεζόν.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Στα αγωνιστικά τώρα, το α’ ημίχρονο κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα για τις δυο ομάδες, χωρίς τη μεγάλη φάση μπροστά στις δυο εστίες. Το β’ μέρος ήταν εντελώς διαφορετικό, καθώς η Αμφιάλη μπήκε ιδιαίτερα δυνατά προσπαθώντας να διασπάσει την άμυνα των νησιωτών.

Στο 55ο λεπτό μάλιστα, είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον Κώστα Μπακόμητρο να αποκρούει εντυπωσιακά την εκτέλεση πέναλτι του Σιάνου. Στην εξέλιξη της φάσης οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Μπακοθανάση. Στο 70ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν νέο δοκάρι με τον Σιάνο, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα μετά από κόρνερ από αριστερά, ο Σιάνος με γυριστή κεφαλιά σημάδεψε και πάλι το δοκάρι του Μπακόμητρου. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού η Α.Ε. Σαρωνικός είχε μοναδική ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος μιμήθηκε τους αντιπάλους του, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Παγώνη.

Οι νησιώτες τελείωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σφικτού στο 87.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Κακρίδη βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ, σε ένα ματς που είχε δυο πρόσωπα. Ένα κακό πρώτο και ένα αρκετά ενδιαφέρον δεύτερο. Βοηθοί του Κακριδή ήταν οι Γκολές και Λαμπροπούλου.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται τον Ήφαιστο.

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ. Γκέκας, Γκαρής Ν, Αγγελάκης, Γκαρής Σ, Σφικτός, Μιστάκου (69’ Πρέλα), Μάρκου, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Χρυσοχόος.

Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου: Μοσχάτο-Ηρακλής Νικαίας 2-1, Άρης Αμφιάλης-Αετός Κορυδαλλού 0-5, Δίας Κορυδαλλού-Ήφαιστος 1-0, Καραβάς-Α.Ο.Κ. Φαλήρου 7-0, Χαλκηδόνα-Δραπετσώνα 2-2 και Χαραυγή-Ελλάς Ποντίων 2-0.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png