Ξεκίνησαν οι εγγραφές και οι προπονήσεις στο αθλητικό πάρκο "SO.C", για τη χρονιά 2024 - 2025. Παρέχονται πέντε προγράμματα για όλες τις ηλικίες.

20240904_115645.jpg
Ξεκίνησαν οι εγγραφές και οι προπονήσεις στο αθλητικό πάρκο "SO.C"  για την χρονιά 2024 - 2025. 


Με την ευκαιρία της έναρξης των εγγραφών για τη νέα περίοδο, για τα προγράμματα του αθλητικού πάρκου μίλησαν στο Aegina Portal ο προπονητής κ. Βαγγέλης Μαργαρώνης, ο διευθυντής του αθλητικού πάρκου κ. Σωτήρης Κρεούζης και η προπονήτρια κ. Μαρία Μπέση.

Ο κ. Σωτήρης Κρεούζης παρουσίασε τα προγράμματα που απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους, αγόρια και κορίτσια, αλλά και ενήλικες: 

"Το κινητικό, ομαδικό, παιχνίδι για παιδιά, από ηλικία 5 έως 7 ετών, δηλαδή ηλικίας νηπιαγωγείου και αρχάρια Β' δημοτικού. Το πρόγραμμα αυτό είναι πολύ διασκεδαστικό, ευχάριστο και αγαπητό από τα παιδιά. Τα εισάγει στο παιχνίδι με κανόνες και βαθμιαία σε στοιχεία της βασικής τεχνικής του ποδοσφαίρου. 

Το δεύτερο πρόγραμμα μας είναι ποδόσφαιρο για όλους. Αφορά ηλικίες από 8 ετών έως 17, δηλαδή παιδιά σε ηλικίες από τάξη δευτέρα δημοτικού έως και τάξεις λυκείου. Στο πρόγραμμα αυτό κάνουμε εκπαίδευση στο ποδόσφαιρο, την τεχνική και διδακτική του αθλήματος. Τα κυρίαρχα στοιχεία είναι παιχνίδι, χαρά και ψυχαγωγία. 

Το τρίτο μας πρόγραμμα είναι το αγωνιστικό ποδόσφαιρο και αφορά παιδιά ταλέντα στο ποδόσφαιρο, που όμως θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες και τις αντοχές τους σε περιβάλλον ανταγωνισμού για να εξελιχθούν ως αθλητές και ως άνθρωποι. 

Το 4ο πρόγραμμα πρόγραμμά μας είναι αγώνες για όλους. Διοργανώνουμε για όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα επιπέδου και ικανότητας στο ποδόσφαιρο, ημερήσια τουρνουά ανοιχτά σε όλα τα παιδιά, όχι μόνο στα παιδιά της ακαδημίας μας, όπως και αγώνες για τα παιδιά που δεν είναι στα αγωνιστικά μας τμήματα, υπό μορφή εκδρομής και αγώνα. 

Τέλος, η πέμπτη κατηγορία προγραμμάτων μας είναι προγράμματα για γονείς. Φέτος φιλοδοξούμε να έχουμε και προγράμματα γενικής άσκησης, αλλά και ποδοσφαίρου για τους ποδοσφαιρόφιλους γονείς". 

Η προπονήτρια κ. Μαρία Μπέση, τόνισε ότι στόχος της είναι η ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στο νησί μας, καθώς πέρσι που συνεργάστηκε με την ακαδημία πήρε την απόφαση, μαζί με τους συνεργάτες της να δημιουργήσουν ένα τμήμα κοριτσιών το οποίο και έγινε. Το τμήμα αυτό αποτελείται από 20 κορίτσια ηλικίας δημοτικού και γυμνασίου. "Αυτό είναι ένα ευχάριστο και μεγάλο βήμα, διότι όταν ήμουν εγώ παιδί, δεν υπήρχανε τμήματα κοριτσιών οπότε έπαιζα με τα αγόρια. Ευελπιστούμε να έρθουνε και άλλα κορίτσια, ώστε να γνωρίσουνε αυτό το τέλειο άθλημα και εδώ να πούμε το ποδόσφαιρο δεν ανδροκρατούμενο και τα κορίτσια μπορούν να εξίσου να παίξουν" δήλωσε η κ. Μπέση, που ευχήθηκε μία όμορφη και αθλητική χρονιά σε αθλητές και προπονητές. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png