Το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, έλαβε τη σχετική άδεια διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων ποδοσφαίρισης, σύμφωνα με την σχετική απόφαση του αρμόδιου τμήματος της Περιφέρεια Αττικής.

DSC_5349-gipedo-aeginas.JPG

Από την Περιφέρεια Αττικής και την Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού, δημοσιεύθηκε το έγγραφο της απόφασης που αφορά την "Άδεια Διεξαγωγής Αθλητικών Συναντήσεων Ποδοσφαίρισης". 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η απόφαση αφορά στη χορήγηση Άδειας Διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων ποδοσφαίρισης στην Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ, για τις διοργανώσεις Α΄ Β ΄Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας & Κυπέλλου Ερασιτεχνών, καθώς και των πρωταθλημάτων Υποδομών, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 και έως την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2025-2026, για όλους τους αγώνες του στις ορισμένες διοργανώσεις, σύμφωνα με τα προγράμματα αγώνων και τα σχετικά παραχωρητήρια, καθώς και για τους εγκεκριμένους από τις αρμόδιες διοργανώτριες αρχές φιλικούς αγώνες της.

Στην απόφαση περιλαμβάνονται 14 συνολικά εγκαταστάσεις, που λαμβάνουν τη σχετική άδεια. Για την Αίγινα, είναι το "Ανοιχτό Δημοτικό Στάδιο Αίγινας επί των οδών Φανερωμένης & Γυμναστηρίου στο Δήμο Αίγινας, μεγίστης χωρητικότητας χιλίων εκατό (1100) καθήμενων θεατών, έως τις 31/12/2024", όπως αναφέρεται στο έγγραφο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png