Α.Ε. Σαρωνικός - Α.Ε. Χαραυγή 2-3. Για την β´ φάση του Κυπέλλου Πειραιά.

IMG_1940.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την β’ φάση του κυπέλλου Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός ηττήθηκε με 3-2 από την Χαραυγή, η οποία και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας την Κυριακή το μεσημέρι, και ήταν ουσιαστικά το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν και για τις δύο ομάδες.

Στα αγωνιστικά τώρα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο παιχνίδι, με τον Χρυσοχόο να σημαδεύει το δοκάρι του Κρασσά στο 5ο λεπτό.

IMG_2540.jpg

Στο 17ο λεπτό η Α.Ε. Σαρωνικός άνοιξε το σκορ με τον Μπέκα, με τον Πέρρο να απαντάει με εκτέλεση φάουλ (η μπάλα βρήκε πρώτα στο τοίχος) στο 32ο και να φέρνει την αναμέτρηση στα ίσα. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1, με το β’ μέρος να κρύβει περισσότερες συγκινήσεις.

Τέσσερα λεπτά (49’) μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου, ο Φασίλης σημείωσε το 1-2 για την Χαραυγή, με τον Τσιρίδη λίγα λεπτά αργότερα να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 1-3.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στην συνέχεια να βρουν γκολ ώστε να επιστρέψουν στην αναμέτρηση, και το πέτυχαν με τον δραστήριο Χρυσοχόο στο 56ο λεπτό με κεφαλιά.

Με το σκορ πλέον να είναι στο 2-3, το παιχνίδι ξανά απέκτησε ενδιαφέρον, με τους νησιώτες να προσπαθούν για την ισοφάριση, κάτι που τελικά δεν ήρθε, με αποτέλεσμα η Χαραυγή να πάρει το εισιτηριο για την επόμενη φάση του θεσμού. 


Οι κόκκινοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής (2η κίτρινη) του Παπανικολάου στο 55. Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού, σε ένα παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον, με δύο ομάδες που έπαιξαν αρκετά καλό ποδόσφαιρο. 

Διαιτητής ήταν ο Καζάς με βοηθούς τους Μπέλλου και Δαμίγο. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκέκας (65’ Πασχάλης), Λαζάρου, Αγγελάκης (84’ Χαλδαίος), Γκαρής Σ, Τόσκου, Σφήκας (75’ Γκαρής Ν.), Τρίμπος (46’ Ζωντήρος), Μπέκα, Μπακόμητρος Ν. (46’ Οικονόμου), Χρυσοχόος. 

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα: Ελλάς Ποντίων-Κορυδαλλός 3-0, Ατρόμητος Π.-Προοδευτική 1-3 πέναλτι (κα 1-1), Α.Ο.Κ. Φαλήρου-Αετός Κορυδαλλού 1-0, Πειραϊκός-Λέοντες Καμινίων 0-1, Προμηθέας-Φοίνικας Αγίας Σοφίας 1-5, Μοσχάτο-Χαλκηδόνα 0-1, Θησέας-Σαλαμινομάχοι 0-2, Αστέρας Νίκαιας-Δίας Κορυδαλλού 1-3, Κερατσίνι-Αίας Σαλαμίνας 2-1 (παρ.), Α.Ο. Αστέρας-Πολυκράτης-Παντζιτζιφιακός 1-4, Πήγασος Αγίου Διονυσίου-Ίκαρος Καλλιθέας 0-5, Αστέρας Κερατσινίου-Νέο Ικόνιο 1-8, Νίκαια-Αμφιάλη 0-2, Θύελλα Μοσχάτου-Ερμής Κορυδαλλού 1-2, Αστέρια Δραπετσώνας-Α.Σ.Χ. Ποσειδών 4-2 στα πέναλτι (κ.α. 0-0), Α.Ε. Περάματος-Ιωνικός 1-4, Πυθαγόρας-Αμπελακιακός 2-1, Α.Ο. Πειραιάς-Α.Ο.Α.Δ. 0-5, Ήφαιστος-Αργοναύτης 2-3, Νέοι Ευγενείας-Α.Σ. Ποντίων 1-3 πέναλτι (κ.α. 1-1). 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png