Ιωνικός - Α.Ε. Σαρωνικός 3-1. Για την 1η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

DSC_5349-saronikos-ionikos.JPG

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-1 από τον Ιωνικό γνώρισε η Α.Ε. Σαρωνικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α' Πειραιά. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Νεάπολης την Κυριακή το μεσημέρι, με το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου να εμφανίζει παρά την ήττα καλά στοιχεία, κόντρα σε μια ιστορική ομάδα η οποία προσπαθεί να αναγεννηθεί ουσιαστικά από τις στάχτες της.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal





Ο Ιωνικός μετά την παραίτηση του (4 Σεπτεμβρίου) από το πρωτάθλημα της Super League 2, είχε δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή στην Γ' Εθνική, κάτι το οποίο δεν επιθυμούσε με αποτέλεσμα να δηλώσει στο τοπικό πρωτάθλημα του Πειραιά, μετά από 47 χρόνια.  Η ομάδα του Ιωνικού πραγματοποίησε αρκετές μεταγραφές με στόχο την επάνοδό της στην Γ' Εθνική, και το μεσημέρι της Κυριακής υποδέχτηκε την Α.Ε. Σαρωνικός την οποία και κέρδισε με 3-1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ματσούκα με πέναλτι στο 27ο λεπτό, μια φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι νησιώτες, καθώς όπως υποστήριξαν δεν υπήρχε παράβαση. Το ημίχρονο έληξε στο 1-0 για τον Ιωνικό, με την ομάδα της Αίγινας να έχει και εκείνη τις δικές της στιγμές, και συγκεκριμένα ένα χαμένο τετ α τετ με τον Ζωντήρο. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό, οι μπλε του Ιωνικού έφτασαν στο 2-0 με σκόρερ τον Ανδριανή, για να φτάσουν στο 3-0 μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ματσούκα στο 79.

Στο 82ο λεπτό το νησιώτικο συγκρότημα μείωσε σε 3-1 με αριστουργηματική εκτέλεση κόρνερ του Νεκτάριου Μπακόμητρου ο οποίος έδειξε για ακόμα μια φορά την εκτελεστική του δεινότητα. Σημαντικές ευκαιρίες στον αγώνα είχαν και οι Χρυσοχόος και Πασχάλης, αλλά οι προσπάθειές τους δεν βρήκαν στόχο. Έτσι το τελικό σφύριγμα του Ζησιμόπουλου, βρήκε τον Ιωνικό νικήτη με 3-1, με την Α.Ε. Σαρωνικός πάντως να αφήνει καλές εντυπώσεις. Διαιτητής ήταν ο Ζησιμόπουλος με βοηθούς τους Γκολέ και Κωνσταντόπουλο. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός θα υποδεχτεί τον Α.Ο.Κ. Φαλήρου.


Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκέκας, Λαζάρου (55' Γκαρής Ν.), Αγγελάκης, Ζωντήρος, Σφικτός (74' Μπακόμητρος Ν.), Σφήκας (60' Πασχάλης), Ζόγκα, Μπέκα, Θεοδοσίου (60' Τόσκου), Χρυσοχόος. 

Στα άλλα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής: Α.Ο.Κ. Φαλήρου-Ελλάς Ποντίων 2-2, Σαλαμινομάχοι-Παντζιτζιφιακός 1-1, Χαραυγή-Θύελλα Μοσχάτου 3-1, Αετός Κορυδαλλού-Χαλκηδόνα 3-2, Αργοναύτης-Μοσχάτο 4-1. Ρεπό το Κερατσίνι. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png