Α.Ε. Σαρωνικός - Α.Ο.Κ. Φαλήρου 0 - 1. Για την 2η αγωνιστική της Α' Πειραιά.

gipedo-aeginas.jpg
Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Πειραιά, η Α.Ε. Σαρωνικός ηττήθηκε με 1-0 από τον Α.Ο.Κ. Φαλήρου στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας την Κυριακή το μεσημέρι. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Η ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου αν και ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, με το συγκρότημα του άλλοτε προπονητή της Α.Ε. Σαρωνικός Γιώργου Γκοβερίνου, να φτάνει στο νίκη με ‘χρυσό’ σκόρερ τον 18χρονο Νικολά στο 71ο λεπτό. Η νεανική ομάδα του Φαλήρου όπως την περσινή σεζόν (31/3, 23η αγων.), έτσι και φέτος επικράτησε με το ίδιο σκορ και μάλιστα με τον ίδιο σκόρερ.

Στα αγωνιστικά τώρα, οι νησιώτες ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα στο χορτάρι του Δημοτικού Σταδίου της Αίγινας, χάνοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, δίχως όμως αποτέλεσμα. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι έφτασαν αρκετές φορές κοντά (Χρυσοχόος, Σφήκας) στο 1-0, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Στην επανάληψη σχεδόν το ίδιο σκηνικό, με την Α.Ε. Σαρωνικός να φτάνει κοντά στο 1-0, αλλά  ο Ζόγκα  σημάδεψε το δοκάρι του Δρόσου.

Και φτάνουμε στο 71ο λεπτό, εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι σε μια από τις λιγοστές επισκέψεις τους στα καρέ του Κώστα Μπακόμητρου, σημείωσαν το 0-1 με τον Νικολά και έφυγαν παρά τις προσπάθειες των νησιωτών, από την Αίγινα με το σπουδαίο διπλό. 

 Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο Α.Ο.Κ. Φαλήρου τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες, καθώς στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Κονταράτος, ενώ νωρίτερα (84ο λεπτό) αποχώρησε τραυματίας ο Μανουσογιαννάκης και είχαν πραγματοποιηθεί όλες οι αλλαγές των φιλοξενούμενων.

Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής, με τον Α.Ο.Κ. Φαλήρου να φτάνει στην 1η νίκη του στο πρωτάθλημα, μετά το ισόπαλο 2-2 με την Ελλάς Ποντίων την 1η αγωνιστική. Στην αντίπερα όχθη, το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου υπέστη την 2η ήττα του, μετά το 1-3 με τον Ιωνικό στη Νεάπολη. Διαιτητής ήταν ο Καζάς με βοηθούς τους Τέσση και Μπέλλου. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενείται από την Χαραυγή. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκέκας, Λαζάρου, Αγγελάκης, Γκαρής Σ, Σφικτός, Σφήκας (65’ Κωνσταντινίδης), Ζόγκα, Μπέκα (70’ Τρίμπος), Θεοδοσίου (79’ Μπακόμητρος Ν.), Χρυσοχόος. 

Στα αλλά αποτελέσματα: Κερατσίνι-Αργοναύτης 1-2, Ελλάς Ποντίων-Χαραυγή 1-0, Χαλκηδόνα-Θύελλα Μοσχάτου 1-0, Παντζιτζιφιακός-Αετός Κορυδαλλού 2-1, Μοσχάτο-Ιωνικός 0-1. Ρεπό την 2η αγωνιστική είχαν οι Σαλαμινομάχοι. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png