Χαραυγή - Α.Ε. Σαρωνικός 1-0. Για την 3η αγωνιστική της Α’ Πειραιά.

xaravgi-saronikos.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Πειραιά, η Α.Ε. Σαρωνικός ηττήθηκε με 1-0 από την Χαραυγή εκτός έδρας την Κυριακή το μεσημέρι. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο "Νίκος Γόδας", με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο με "χρυσό" σκόρερ τον Αβράμη στο 64ο λεπτό. 

Από το Podcasting Feed του ένθετου Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντίπαλες και στο κύπελλο, με την Χαραυγή να επικρατεί με 3-2 της Α.Ε. Σαρωνικός στην Αίγινα στις 22 Σεπτεμβρίου και να προκρίνεται στην 3η φάση του θεσμού. 

Στα αγωνιστικά τώρα, σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας, η Χαραυγή κέρδισε στα σημεία το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου, και επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Σκόρερ ο Αβράμης με κεφαλιά στο 64ο λεπτό. Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στον ματς της 3ης αγωνιστικής, με τους γηπεδούχους να τελειώνουν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής (2η κίτρινη) του Πέρρου στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Διαιτητής ήταν ο Δαμιανάκης με βοηθούς τους Ιωαννίδη και Βογιατζή. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται την Χαλκηδόνα. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκέκας (55’ Κωνσταντινίδης), Λαζάρου, Αγγελάκης (77’ Ζωντήρος), Γκαρής Σ, Σφικτός, Μπέκα (65’ Πασχάλης), Ζόγκα (65’ Τρίμπος), Τόσκου (77’ Μπακόμητρος Ν.), Θεοδοσίου, Χρυσοχόος. 

Στα άλλα αποτελέσματα: Α.Ο.Κ. Φαλήρου-Μοσχάτο 0-2, Σαλαμινομάχοι-Κερατσίνι 1-2, Χαλκηδόνα-Ελλάς Ποντίων 4-2, Θύελλα Μοσχάτου-Παντζιτζιφιακός 2-4, Αργοναύτης-Ιωνικός 0-3. Ρεπό για την 3η αγωνιστική είχε ο Αετός Κορυδαλλού. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png