Α.Ε Σαρωνικός - Χαλκηδόνα 1-0. Για την 4η αγωνιστική της Α' Πειραιά. Τα έσοδα από τον αγώνα διατέθηκαν για την μικρή Μελίνα.

saronikos-drasi-0.jpg

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Για την 4η αγωνιστική της Α’ Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός επικράτησε με 1-0 της Χαλκηδόνας την Κυριακή το μεσημέρι, παίρνοντας ταυτόχρονα τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα.


Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας και είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς η ομάδα του νησιού συμμετείχε στην πρωτοβουλία αλληλεγγύης για την μικρή Μελίνα η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Όπως είπε πρόσφατα και ο πρόεδρος της Α.Ε. Σαρωνικός κ. Παναγιώτης Κασιμάκης σε συνέντευξή του στο Aegina Portal: "Την Κυριακή δεν παίζουμε μόνο για την ομάδα μας, αγωνιζόμαστε και για την μικρή μας φίλη Μελίνα που χρειάζεται την στήριξη όλων μας".

Έτσι μετά από απόφαση της διοίκησης των νησιωτών, όλα τα έσοδα από τον ποδοσφαιρικό αγώνα θα διατεθούν στο μικρό κορίτσι. Μάλιστα στην είσοδο υπήρξαν και άνθρωποι του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού με λαχνούς της λαχειοφόρου αγοράς που τρέχει για τον ίδιο σκοπό.

IMG_2657.jpg

Μαζί τους ήταν και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Αίγινας κ. Νίκος Μαρίνος.  Η ανταπόκριση από τον κόσμο ήταν μεγάλη, ο οποίος στην συνέχεια ανέβηκε στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των παικτών του Θανάση Μπακόμητρου.  

Σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα η Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας αναφέρει, μεταξύ άλλων τα  ακόλοuθα: "Αυτό όμως που κρατάμε από τον χθεσινό αγώνα δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά και το συγκινητικό κύμα αλληλεγγύης και αγάπης του κόσμου, που με την παρουσία του στήριξε την δράση μας για την μικρή Μελίνα.

IMG_2647.jpg

Χάρη σ’ εσάς καταφέραμε και συγκεντρώσαμε 2700 €, τα οποία θα διατεθούν στην οικογένεια της μικρής μας φίλης για την θεραπεία της.

Το Δ.Σ της Α.Ε Σαρωνικός θέλει να ευχαριστήσει όλους εσάς για την συμπαράσταση σας, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Αίγινας και ιδιαίτερα την πρόεδρό της Ανθίππη Γελαδάκη για την συνδιοργάνωση της δράσης.

Επίσης τον Πρόεδρο του Α.Ο Χαλκιδών κ. Δημήτρη Κούρτη, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές για την συμμετοχή τους στην δράση.

Η επιλογή της συγκεκριμένης ομάδας για την πραγματοποίηση της δράσης μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο Α.Ο Χαλκιδών είναι μια σπουδαία, ιστορική ομάδα του Πειραιά με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό και μεγάλη κοινωνική προσφορά, που κι αυτή το 2025 θα γιορτάσει, όπως ο Σαρωνικός, τα 95 χρόνια από την ίδρυσή της".

Στα αγωνιστικά, σε ένα γενικά κακό ποιοτικά παιχνίδι η Α.Ε. Σαρωνικός και με την πίεση από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών (3 ήττες),  κατάφερε να επικρατήσει στα σημεία της Χαλκηδόνας με 1-0 με "χρυσό" σκόρερ τον Χρυσοχόο, στο 58ο λεπτό. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς τις σπουδαίες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, αφού οι δυο ομάδες έδειχναν να μη πατούν καλά στο χορτάρι του Δημοτικού Σταδίου της Αίγινας.

Δυνατές μονομαχίες, κακές επιλογές και από τις δυο πλευρές, συνέδεσαν ένα κακό πρώτο μέρος με το 0-0 να έρχεται φυσιολογικά. Στο β’ ημίχρονο και λίγο πριν οι γηπεδούχοι πάρουν  το προβάδισμα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφτασαν κοντά στο γκολ σε δυο περιπτώσεις με τον δραστήριο Οικονομάκη, με τον πορτιέρο των γηπεδούχων Κώστα Μπακόμητρο να κρατάει το μηδέν με σωστές επεμβάσεις. Στο 58ο λεπτό η ομάδα του Θανάση Μπακόμητρου με κεφαλιά του Χρυσοχόου στο 2ο δοκάρι έκανε το 1-0, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος και έφερε τους τρεις πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα. 

Διαιτητής ήταν ο  Μαμσάκος με βοηθούς τους Δαμίγο και Μπέλλου.

Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Παντζιτζιφιακό εκτός έδρας. 

Α.Ε. Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Γκέκας (65’ Γκαρής Π.), Λαζάρου (36’ λ.τρ. Σφήκας), Αγγελάκης, Γκαρής Σ, Σφικτός, Πασχάλης (65’ Μπέκα), Ζόγκα, Κωνσταντινίδης, Τρίμπος (65’ Θεοδοσίου), Χρυσοχόος. 

Στα άλλα αποτελέσματα: Κερατσίνι-Αετός Κορυδαλλού 1-0, Σαλαμινομάχοι-Αργοναύτης 0-1, Παντζιτζιφιακός-Ελλάς Ποντίων 1-0, Ιωνικός-Α.Ο.Κ. Φαλήρου 2-0, Μοσχάτο-Χαραυγή 1-0.

Ρεπό την 4η αγωνιστική είχε η Θύελλα Μοσχάτου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png