Μία ακόμη μεγάλη εμπειρία για τους αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Μεγάλη εμπειρία για τους αθλητές του ΟΑΚ Αίγινας από την ημερίδα κλειστού στίβου στον Άγιο Κοσμά. Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου αγωνίστηκαν ο Σωτήρης Λορέντζος ο οποίος πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ στα 150 μέτρα παιδιών. Ο νεαρός αθλητής πήρε την 8η θέση με 18.63 και δείχνει φέτος ότι με σωστή προπόνηση θα διακριθεί στο πανελλήνιο παίδων το καλοκαίρι. Η Γεωργία Φουρναράκου ήρθε 6η στην σφυροβολία με 7.77 στην κατηγορία των κορασίδων. Στην κατηγορία των παμπαίδων και παγκορασίδων Α, αγωνίστηκαν ο Νίκος Χαλδαίος στα 150 μέτρα, ο οποίος με επίδοση 22.54 κατετάγη 34ος.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Ο ταλαντούχος αθλητής επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από τον τραυματισμό που τον άφησε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τέλος, στην κατηγορία παγκορασίδων Α, η Μαρία Μεταξά στο ίδιο αγώνισμα ήρθε 46η με 24.40. Στην κατηγορία των παγκορασίδων Β, η Σωζία Ρωπαΐτη στα 60 μέτρα πήρε την 48η θέση με 9.71. Στην κατηγορία των παμπαίδων, ο Ιάκωβος Γιαννούλης με χρόνο 8.60 κατετάγη 9ος, ενώ 22ος με 8.89 κατετάγη ο Παύλος Ανδρεάδης. Στο μήκος αγωνίστηκαν η Ελένη Γαρυφάλλου και η Ελένη Γιαννούλη, οι οποίες με 3,47 και 3.77 μέτρα αντίστοιχα, πήραν την 21η και 26η θέση. Στα μίνι αγοριών ο Γιάννης Μυλωνόπουλος πήρε την 8η θέση με επίδοση 3.33 μέτρα. Επόμενος αγώνας το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου ανδρών/γυναικών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Εκεί θα αγωνιστούν ο Γιώργος Γιαννούλης στα 800 μέτρα, ο Σωτήρης Λορέντζος στα 200μ και η Βάνα Γκαρή στα 200μ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png