Πρωτιές για το Ο.Α.Κ. Αίγινας στο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων. Αύριο η συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας 2017.


Πρωτιές έφερε η συμμετοχή των νεαρών αθλητών και αθλητριών του Ο.Α.Κ. Αίγινας στο πρωτάθλημα στίβου των σχολείων του Πειραιά και του Αργοσαρωνικού. Πιο συγκεκριμένα η Γεωργίου Φουρναράκου ήρθε 1η στον δίσκο, 1ος ο Χρήστος Γρυπαίος στο 2 χλμ με εμπόδια, 1ος ο Σωτήρης Λορέτζος στα 200 μέτρα, ο οποίος πέρασε και στην επόμενη φάση των τελικών αγώνων, που είναι ένα βήμα πριν από τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, 3η η Μαρία Λαβούτα στη σφαίρα, ενώ η Βάνα Γκαρή δεν συμμετείχε λόγω ασθένειας από ίωση.

Ο Βασίλης Ζαμπέλης μιλά στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε σήμερα το απόγευμα ο Βασίλης Ζαμπέλης για τις επιτυχίες των αθλητών του, αλλά και για τη συμμετοχή του Ο.Α.Κ. Αίγινας στον αυριανό Ημιμαραθώνιο της Αθήνας 2017. Ο Βασίλης Ζαμπέλης είναι αισιόδοξος ότι ο Χρήστος Μπουντούλης μπορεί να διεκδικήσει ένα μετάλλιο. Παράλληλα γίνονται και οι αγώνες 3 και 5 χλμ στους οποίους θα λάβουν μέρος οι: Γιαννούλης Γιώργος, Τσεβάς Χρήστος, Μαρίνης Λευτέρης, Παπαδοπούλου Γιώτα, Κατσούλη Αγγελική, Χαλδαιάκη Παναγιώτα, Χρυσοχόου Ευγενία, Ασημαντώνη Ιωάννα, Λοράνδου Ρία και Στάμου Χαρά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png