Ο Γιώργος Γιαννούλης 3ος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στον Άγιο Κοσμά. Προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης. Φωτογραφία Παναγιώτης Λέτσιος.
Άλλη μια επιτυχία για τον αθλητή του Ο.Α.Κ. Αίγινας Γιώργο Γιαννούλη. Ο 27χρονος αθλητής ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Ο ταλαντούχος αθλητής αγωνιζόμενος στο άθλημα των 3000 μέτρων με φυσικά εμπόδια, το οποίο είναι ουσιαστικά το παλιό του άθλημα, πέρα από την εξαιρετική του επίδοση (3η θέση), έπιασε το όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.


Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal




Ο Γιώργος Γιαννούλης αμέσως μετά την πρόκριση του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δήλωσε ευχαριστημένος που έπιασε τον βασικό του στόχο και απόλυτα δικαιωμένος για τα αποτελέσματα της σκληρής προπόνησης που έχουν αρχίσει και φαίνονται: "Πλέον από εδώ και πέρα θα τρέξω χωρίς άγχος στους αγώνες που απομένουν, μέχρι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα", είπε. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στην Πάτρα, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png