Ο Βασίλης Ζαμπέλης για τις αγωνιστικές δραστηριότητες του ΟΑΚΑ. Σήμερα αγωνίζεται ο Γιώργος Γιαννούλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου.


Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε σήμερα το πρωί ο Βασίλης Ζαμπέλης για τις πρόσφατες αγωνιστικές δραστηριότητες του Ο.Α.Κ. Αίγινας. Ο αθλητής του Ο.Α.Κ.Α. Γιώργος Γιαννούλης αγωνίζεται σήμερα στις 9:15 μ.μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών - Γυναικών, το μεγαλύτερο πρωτάθλημα στίβου που γίνεται στην Ελλάδα. Ο Γιώργος Γιαννούλης θα αγωνιστεί στα 3.000 μέτρα με εμπόδια. Έχει τις ευχές όλων για μία ακόμη επιτυχία! Ο Βασίλης Ζαμπέλης είπε ότι αν και αυτό το διάστημα υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, θα φέρει μία ακόμη επιτυχία στο σύλλογο. Αύριο Κυριακή ο Χρήστος Μπουντούλης θα αγωνιστεί στα 5.000 μέτρα.

Το ενδιαφέρον για τις συμμετοχές αθλητών από την Αίγινα, συνεχίζεται και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων, που θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα. Εκεί η Βάνα Γκαρή θα αγωνιστεί στο έπταθλο, η Γεωργία Φουρναράκου στο δίσκο και ο Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος στα 200 μέτρα. Οι τρεις αθλητές του ΟΑΚΑ προετοιμάζονται στο γήπεδο του Χολαργού, καθώς έχουν κλείνει τα σχολεία και στην Αίγινα δεν υπάρχει χώρος για προετοιμασία.

Ο Νίκος Χαλδαίος και ο Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος θα κλείσουν τη συμμετοχή του ΟΑΚΑ στα φετινά πρωταθλήματα στις 16 Ιουλίου στη Χαλκίδα, όπου θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων και ο Χρήστος Μπουμούλης στο Πανελλήνιο Νέων στα 5.000 μέτρα στις 31 Ιουλίου.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι ακαδημίες του ΟΑΚΑ έχουν σταματήσει να λειτουργούν λόγω της καλοκαιρινής περιόδου, ενώ οι νεαροί αθλητές επέστρεψαν από τους αγώνες στο Αγκίστρι με τον Μαραγκό Γιάννη πήρε την πρώτη θέση στα 13,5 χιλιόμετρα και την Χρυσοχόου Ευγενία την δεύτερη στα 5000 μέτρα. Η Χρυσοχόου Ευγενία πήρε και το κύπελλο της πρώτης Αιγινήτισσας. Ο Ζησιμάτος Γιώργος με τον Ακρίδα Οδυσσέα έκαναν εξαιρετικό αγώνα στα 5000 μέτρα αντιμετωπίζοντας τους μεγαλύτερους αθλητές και τερματίζοντας ψηλά στην κατάταξη.

Στον παιδικό αγώνα οι μικροί αθλητές του συλλόγου κυριάρχησαν, κερδίζοντας τις πρώτες θέσεις με τους Μαργαρίτη Κώστα, Κόκκορη Φελίπε και Ζαμπέλη Αντώνη στα αγόρια και Κουτουλάκου Βάλερι, Σταθάκη Νεκταρία και Γιαννούλη Ελένη στα κορίτσια.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png