Πρώτη θέση για τον Κώστα Σταυρόπουλο του ΟΑΚΑ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων στην Χαλκίδα.


Μία μεγάλη επιτυχία για τον στίβο και τον αθλητισμό της Αίγινας από τον Ο.Α.Κ. Αίγινας, από τον Κώστα Σταυρόπουλο, που συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων στην Χαλκίδα. Με μία εξαιρετική εμφάνιση σήμερα το απόγευμα, σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, ο νεαρός αθλητής του Ο.Α.Κ. Αίγινας πήρε την πρώτη θέση στα 300 μέτρα. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με την αποστολή από την Αίγινα να έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει! Ο προπονητής Βασίλης Ζαμπέλης μίλησε τηλεφωνικά στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal

Να σημειώσουμε ότι στην αποστολή συμμετείχε και ένας ακόμη ταλαντούχος αθλητής του Ο.Α.Κ. Αίγινας ο Νίκος Χαλδαίος που έκανε στην Χαλκίδα νέο ατομικό ρεκόρ στα 400 μέτρα με εμπόδια βγήκε 16ος. Το πρωί στον προκριματικό ο Κώστας Σταυρόπουλος προκρίθηκε στον τελικό με την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στα 300 μέτρα. Ο αθλητής του ΟΑΚΑ έκανε έναν πολύ δυνατό τελικό κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με χρόνο 37 δευτερόλεπτα και 2 εκατοστά, παίρνοντας την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. "Η επίδοσή του είναι η καλύτερη επίδοση σε όλη την Ελλάδα αυτή τη στιγμή για φέτος. Μια μεγάλη επιτυχία σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που συμμετέχουν τουλάχιστον 500 παιδιά", είπε ο Βασίλης Ζαμπέλης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png