Σύλλογος Δρομέων Yγείας Αίγινας. 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία συλλόγων και φορέων εθελοντών αιμοδοτών της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Σύλλογος Δρομέων Yγείας Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Στα πλαίσια της 9ης γιορτής Φιστικιού συμμετέχουμε στην 15η πανελλήνια λαμπαδηδρομία συλλόγων και φορέων εθελοντών αιμοδοτών της Π.Ο.Σ.Ε.Α.
Ο Σύλλογος δρομέων υγείας Αίγινας μετά την πρόσκληση που έλαβε από τον Δήμο Αίγινας, θα διοργανώσει και θα στελεχώσει την διαδρομή για την 15η Πανελλήνια λαμπαδηδρομία συλλόγων και φορέων εθελοντών της Π.Ο.Σ.Ε.Α.
Η λαμπαδηδρομία θα διεξαχθεί την Tετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 ώρα 17:00.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την άφιξη της φλόγας στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ όπου τα μέλη της Π.Ο.Σ.Ε.Α. θα φέρουν με φουσκωτά σκάφη. Αφού ακολουθήσει ένας σύντομος χαιρετισμός από την γραμματέα και ένα δικό μας καλωσόρισμα η λαμπαδηδρομία ξεκινά.
Η φλόγα θα διανύσει ένα μεγάλο μέρος του νησιού. Αφετηρία και τερματισμός είναι η κεντρική σκηνή του φεστιβάλ. Οι περιοχές που θα περάσει είναι Αίγινα - Αγ. Ασώματοι - Κοντός - Μεσαγρός - Αγίοι - Σουβάλα - Λεόντι - Κυψέλη - Αίγινα και συνολική απόσταση 24χλμ.
Λαμπαδηρόμοι είναι οι δρομείς του ΣΔΥ Αίγινας και κάποιοι διακεκριμένοι αθλητές μας κατά το έτος 2017.
Όταν ολοκληρωθεί η λαμπαδηρομία η φλόγα θα αναχωρήσει με πλωτό σκάφος και θα ακολουθήσει εκδήλωση προς τιμή  των λαμπαδηδρόμων μας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png