Ο Βασίλης Ζαμπέλης μιλά στο Σταύρο Ρωπαΐτη, για την έναρξη της νέας χρονιάς στον στίβο.


Στις 3 Σεπτεμβρίου ξεκινά η νέα χρονιά για τον ΟΑΚΑ και τον στίβο της Αίγινας. Μία καινούργια πραγματικότητα για τον πρωταθλητή Βασίλη Ζαμπέλη και τους αθλητές του, που πλέον μπορούν να προπονούνται στις ίδιες γηπεδικές συνθήκες με τους συναθλητές τους από όλη την Ελλάδα. Σε αυτό το "στολίδι", το νέο στίβο του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας, την Δευτέρα ξεκινά και επίσημα η προετοιμασία των αθλητών του στίβου, με πρόγραμμα διαμορφωμένο ανά ηλικιακή κατηγορία. Για όλους τους αθλητές και τους συνεργάτες του Βασίλη Ζαμπέλη που επί σειρά ετών προπονούνταν σε καρβουνόχωμα, τώρα παρουσιάζονται νέες δυνατότητες και νέες προοπτικές.

Ο Βασίλης Ζαμπέλης μίλησε σήμερα το μεσημέρι στο Aegina Portal και τον Σταύρο Ρωπαΐτη για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και όλα όσα μπορούν να αναμένουν οι αθλητές του στίβου, καθώς το ταρτάν δίνει την δυνατότητα η προπόνηση να "ανοίξει" και σε άλλα αθλήματα του στίβου. Παρά την πολύ υψηλή θερμοκρασία σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, ο Σταύρος Ρωπαΐτης δεν σταμάτησε να ρωτά τον έμπειρο πρωταθλητή για τις αλλαγές, μικρές ή μεγάλες, στην προπονητική πραγματικότητα των αθλητών του λόγω των νέων γηπεδικών συνθηκών.

Η Πόπη Γαβαλάκη παλιά πρωταθλήτρια στο βάδην και ο Χρήστος Τζωρτζάτος παλιός πρωταθλητής στο τριπλούν, θα ενταχθούν στο προπονητικό σχήμα του ΟΑΚΑ δίνοντας ακόμη περισσότερες δυνατότητες. Στόχος του Βασίλη Ζαμπέλη είναι "να έρθουν τα παιδιά στον αθλητισμό".

Ο φωτισμός του στίβου αναμένεται ότι μέχρι τον Οκτώβριο θα γίνεται με τα ίδια μέσα, στη συνέχεια θα τοποθετηθούν 14 προβολείς led που θα δώσουν μία ικανοποιητική λύση στις ανάγκες, τόσο του ποδοσφαίρου, όσου και του στίβου.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6979449303 - 6974442165.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png