Ο Βασίλης Ζαμπέλης για τον αγώνα της Ύδρας και τη συμμετοχή του Λογοθέτη στο Marathon Des Sables.


Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούν όσοι ασχολούνται με τα δρομικά αθλήματα, τη συμμετοχή του Σπύρου Λογοθέτη στο Marathon Des Sables που ξεκίνησε στις 7 Απριλίου. Ο αγώνας διεξάγεται στην Δυτική Σαχάρα του Μαρόκο σε ένα από τα πιο αφιλόξενα τοπία στον πλανήτη. Ο σκοπός της συμμετοχής του Σπύρου Λογοθέτη στον αγώνα είναι η στήριξη του ιδρύματος "Hope for Children". Πρόκειται για μία απόσταση 256 χλμ. Ο Βασίλης Ζαμπέλης μίλησε για την προσπάθεια αυτή στο Aegina Portal, αλλά και για τις τελευταίες εξελίξεις μετά τον αγώνα στην Ύδρα και τις επιτυχίες που έφερε για τις αθλητές του συλλόγου, καθώς και το νέο Δ.Σ. που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.

Πιo συγκεκριμένα, στους αγώνες της Ύδρας, το Σάββατο στα 5000 μέτρα την πρώτη θέση πήρε ο Γιαννούλης Γιώργος με επίδοση 17''10 , που είναι και νέο ρεκόρ αγώνα . Στο ίδιο αγώνισμα την τρίτη θέση πήρε η Τζίμα Βασιλική , η οποία ετοιμάζεται για μαραθώνιο στην Ρουμανία στις 26 Μαίου. Στα 5000 μέτρα αγωνίστηκε και ο προπονητής του συλλόγου μας (μετά από πολύ καιρό) και με επίδοση 20'04'' βγήκε έκτος. Την Κυριακή στα 13 χιλιόμετρα βουνού ο Γιαννούλης κατέκτησε την δεύτερη θέση με χρόνο 1 ώρα και 5 λεπτά, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση σε ένα αγώνισμα για το οποίο δεν έχει προετοιμαστεί . Η Τζίμα Βασιλική ήρθε τέταρτη στο ίδιο αγώνισμα και δείχνει έτοιμη για τον μαραθώνιο της Ρουμανίας. Οι επιτυχίες δεν σταμάτησαν εδώ, στα 1600 μέτρα πρώτος βγήκε ο Ζαμπέλης Αντώνης όπως και στον περσινό αγώνα, ενώ ο Ζαμπέλης Γιώργος στα 1200 μέτρα έπεσε στο νήμα με ένα άλλο παιδί και κατετάγη δεύτερος. Επίσης, στον ίδιο αγώνα είχαμε και την πρώτη εμφάνιση της πιο μικρής αθλήτριας του συλλόγου της Γιαννούλης Αλεξάνδρας, στον αγώνα των νηπίων, τον οποίο και τερμάτισε χαμογελώντας!

Τέλος, Κατόπιν αρχαιρεσιών του ΟΑΚ Αίγινας το νέο Δ.Σ. του συλλόγου απαρτίζεται από τους:
  • Μαρίνη Μαγδαληνή, Πρόεδρος
  • Αξιώτης Διονύσιος, Αντιπρόεδρος
  • Λορέντζος Πέτρος, Γεν. Γραμματέας
  • Τζίμα Βασιλική, Ταμίας
  • Μαρίνης Ελευθέριος, Μέλος
  • Λυκούρη Παναγιώτα, Μέλος
  • Κοσμάς Ευάγγελος, Μέλος
  • Παπαδοπούλου Παναγιώτα, Μέλος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png