Πολύ καλή εμφάνιση για τον ΟΑΚΑ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα για αθλητές κάτω των 16 ετών.


Το Σαββατοκύριακο που πέρασε πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα για αθλητές κάτω των 16 ετών , στην Χαλκίδα. Οι αθλητές μας πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και έδειξαν ότι είναι πολύ βελτιωμένοι σε σύγκριση με το περσινό πρωτάθλημα . Μεγάλη επιτυχία για τον Γιαννούλη Ιάκωβο που με 42''50 στα 300 μέτρα με εμπόδια κατέκτησε την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα . Στο ίδιο αγώνισμα ο Ανδρεάδης Παύλος βγήκε ενδέκατος με 47''36 .

Η Γαρυφάλλου Ελένη στο μήκος έκανε με 4μ50εκ ατομικό ρεκόρ και κατετάγη 31η. Η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ80 αποτελούμενη από τις Κυπριώτη Χριστίνα ,Γαρυφάλλου Ελένη , Χατζημανώλη Δήμητρα και Λαδά Χρυσούλα ξεκίνησε τον αγώνα πολύ καλά και η ομάδα πήγαινε για ρεκόρ και επίδοση κάτω από τα 44'', αλλά δυστυχώς στην τρίτη αλλαγή η σκυτάλη έπεσε και η ομάδα μας ακυρώθηκε. Οι αθλητές μας πήραν το πρόγραμμα συντήρησης για το καλοκαίρι και ξεκίνησαν τις διακοπές τους. Επόμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα του συλλόγου μας είναι το πανελλήνιο του δεκάθλου που θα διεξαχθεί στις 3 Αυγούστου στην Θεσσαλονίκη και εκεί θα αγωνιστεί ο πρωταθλητής μας Ρανσόν Αλέξιος .


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png