Ο Ρανσόν στο πανελλήνιο δεκάθλου, σε αγώνες στο Ζαγόρι αθλητές του ΟΑΚΑ.


Επιμέλεια Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την Παρασκευή αναχωρεί ο Ρανσόν Αλέξης με τον προπονητή του, αεροπορικώς για την Θεσσαλονίκη, όπου θα συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δεκάθλου. Ο πρωταθλητής του Ο.Α.Κ. Αίγινας θα προσπαθήσει να κάνει νέο ατομικό ρεκόρ, δηλαδή να σπάσει το φράγμα των 6000 βαθμών και να κερδίσει μια ακόμα διάκριση.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Επίσης, σε αγώνες βουνού στο Ζαγόρι έτρεξαν οι: Μπάκας Ηλίας, Τζίμα Βασιλική, Ζαμπέλης Αντώνης, Ζαμπέλης Γιώργος και ο προπονητής του συλλόγου Ζαμπέλης Βασίλης. Ο Μπάκας Ηλίας έτρεξε στον αγώνα βουνού 80 χιλιόμετρων και με 12 ώρες 57 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα κατετάγη στην 29η θέση. Ένας πραγματικά πολύ δύσκολος αγώνας, αλλά ο αθλητής μας σε αυτές τις αποστάσεις τα καταφέρνει πολύ καλά, να θυμίσουμε ότι έχει τερματίσει και δύο φορές τον αγώνα Αθήνα - Σπάρτη 250 χιλιομέτρων.

Στα 10.000 μέτρα βουνού έτρεξαν η Τζίμα Βασιλική και ο Ζαμπέλης Βασίλης και οι δύο κατετάγησαν 5η στην γενική και 1η στην ηλικιακή τους κατηγορία, με χρόνους 59'11'' και 50'22" αντίστοιχα .
Στον παιδικό αγώνα επικράτησε ο Ζαμπέλης Αντώνης. Ο Ζαμπέλης Γιώργος αν και μικρός (8 χρονών) τα κατάφερε περίφημα και πήρε την πέμπτη θέση. Οι αγώνες συγκέντρωσαν πάνω από 1.500 δρομείς και διεξήχθησαν σε ένα πανέμορφο βουνό με τερματισμό στα όμορφα χωριά του Ζαγορίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png