Την ένατη θέση κατέκτησε ο Αλέξης Ρανσόν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών.


Επιμέλεια: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ένατη θέση κατέκτησε ο Αλέξης Ρανσόν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών, που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, ο αθλητής του Ο.Α.Κ. Αίγινας ξεκίνησε καλά τον αγώνα του με 11''59 στα 100 μέτρα και 6 μ.30 εκ. στο μήκος.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΣτο τρίτο αγώνισμα την σφαίρα με 9 μ.89 εκ. έμεινε μακριά από την επίδοση του όπως και στο άλμα εις ύψος με 1 μ. 59εκ. Η πρώτη μέρα τελείωσε με μια πολύ καλή επίδοση στα 400μ με 52''93 . Την δεύτερη ημέρα ο Αλέξης με 16''63 ξεκίνησε καλά τον αγώνα του στα 110μ εμπόδια και με 29μ στον δίσκο. Στο επόμενο αγώνισμα, στο άλμα επί κοντό , έγινε το μεγάλο λάθος. Ο Ρανσόν πήγαινε πολύ ψηλά από τον πήχη αλλά από λάθος τεχνική έπεφτε πάνω σε αυτόν και τον έριχνε, το αποτέλεσμα μηδέν βαθμοί και οπισθοχώρηση του αθλητή μας στην ένατη θέση.  Παρά το μεγάλο σοκ ο Αλέξης συνέχισε τον αγώνα με πολύ καλή επίδοση στο ακόντιο 47 μέτρα και με 5 '08'' στα 1.500 μέτρα.

Ο Ο.Α.Κ. Αίγινας συγχαίρει τον αθλητή του που τερμάτισε τον αγώνα παρά την μεγάλη ατυχία στο άλμα επί κοντό και για την προσπάθεια του αυτήν την χρονιά που τον έφερε πέμπτο στην Ελλάδα στον κλειστό στίβο και ένατο στην Ελλάδα στον ανοιχτό στίβο.