Επιτυχίες και πρωτιές για τους αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας.


Θετικά, με πολύ καλές αγωνιστικές θέσεις, πρωτιές, αλλά και σημαντικές αθλητικές εμπειρίες για τους νεώτερους, ξεκίνησε αυτή η περίοδος για τον Ο.Α.Κ. Αίγινας. Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε σήμερα το απόγευμα ο Βασίλης Ζαμπέλης για την συμμετοχή των αθλητών του στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, για τη πρωτιά του Σπύρου Λογοθέτη στο Ultra Pelion Trail, αλλά και την προετοιμασία που έχει ξεκινήσει για τον 9ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο στην Αίγινα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με Βασίλη Ζαμπέλη.



Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Λογοθέτης στον αγώνα βουνού Ultra Pelion Trail σε μια διαδρομή που πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο βουνό του Πηλίου και ήταν όλη μονοπάτια και χωματόδρομοι, 24.5 χιλιομέρων με 1.250 μέτρα υψομετρικά και είχε 130 συμμετοχές ο αθλητής του ΟΑΚΑ τερμάτισε πρώτος με χρόνο 2 ώρες και 14 λεπτά.

Στον Μαραθώνιο της Αθήνας, σε έναν αγώνα, που είχε ρεκόρ συμμετοχών 60.000 δρομέων και που είναι από τους μεγαλύτερους του κόσμου, οι αθλητές του ΟΑΚΑ αγωνίστηκαν και απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες . Η χαρά και η ικανοποίηση από την συμμετοχή σε αυτήν την μεγάλη δρομική γιορτή ήταν φανερή στο πρόσωπα όλων, παρά την κούραση από τον αγώνα.

Στον μαραθώνιο δρόμο αγωνίστηκαν Τζίμα Βασιλική 3.38'40'', Κοσμάος Ευάγγελος 4.30'48'', Παρασκευοπούλου Ασημίνα 4.36'31'', Θεοδωρόπουλος Αθανάσιος 4.40'23'' και Γιαννούλη Κορίνα 6.10'38''.

Στα 10000 μέτρα αγωνίστηκαν ο Καρούτσος Παναγιώτης 5ος στον αγώνα με 33'22'' (σε λίγες εβδομάδες θα αγωνιστεί σε μαραθώνιο του εξωτερικού με στόχο επίδοση κάτω από 2.30') , Χαίδος Κωνσταντίνος  49'14'' και  Λάλιζα ΧΑρά 58'51''.

Στα 5000 μέτρα αγωνίστηκαν Χελιώτης Παντελής 18'06'', Γιαννούλης Ιάκωβος 20'49'', Ζησσιμάτος Γιώργος22'17'', Μαργαρίτης Κωνσταντίνος 22'40' , Παπαδήμας Χρήστος 22'46'', Σταθάκη Νεκταρία 23'42'' ( 13η στην κατηγορία της ) , Ρανσόν Αλέξιος 24'19'', Παπαδήμας Πέτρος 25'04'', Παπαδήμα Ελισσάβετ 28'34'', Παπαδοπούλου Γιώτα 35'15'', Παπαδοπούλου Άννα 41'57''.

Στα 1.200 μέτρα αγωνίστηκαν Ο Ζαμπέλης Αντώνης τερματίζοντας στην δεύτερη θέση με ένα μέτρο διαφορά από τον πρώτο, η Γουδή Νεκταρία (στον πρώτο της αγώνα) , η Λυκούρη Δέσποινα, η Μπήτρου Βασιλική, ο Τσαιλάς Κωστής , ο Τζίμας Αντώνης και ο Ζαμπέλης Γεώργιος. Οι μικροί μας αθλητές αγωνίστηκαν με βροχή και πήγαν όλοι εξαιρετικά, τερματίζοντας σε ένα γεμάτο Παναθηναϊκό Στάδιο, μια εμπειρία ζωής για αυτά τα παιδιά και ένα πανέμορφο μετάλλιο για να θυμούνται αυτήν την μέρα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο προπονητής τους Βασίλης Ζαμπέλης.

Τέλος, στις αρχές του μήνα στη λίμνη Μπελέτσι αγωνίστηκε ο Καρούτζος Παναγιώτης στον αγώνα των 6000 μέτρων. Μετά από πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησε την πρώτη θέση, αποδεικνύοντας την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Στον αγώνα με την επωνυμία ''Η ανάβαση του τρελού'', αγωνίστηκε ο αθλητής του ΟΑΚΑ Λογοθέτης Σπύρος. Ο αγώνας έγινε στον Υμηττό και ο Σπύρος κάλυψε τα 12 χιλιόμετρα του αγώνα που έιχαν και 620 μέτρα υψομετρική, σε 58 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα τερματίζοντας στην πρώτη θέση. Είναι από τους λίγους αθλητές που έχουν πετύχει κάτω από 60' σε αυτήν την διαδρομή!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png