Επιτυχία του ΟΑΚ Αίγινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου Δρόμου.


Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου Δρόμου αγωνίστηκε ο Καρούτζος Παναγιώτης. Ο μαραθωνοδρόμος του συλλόγου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κατέλαβε την 8η θέση στην Ελλάδα , στην κατηγορία των ανδρών. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα έγινε την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στην περιοχή του Σχοινιά. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου Δρόμου έγινε στις εγκαταστάσεις του κωπηλατοδρόμιου στο Σχινιά σε κυκλική διαδρομή (4.971μ. ), περιμετρικά του υδάτινου στίβου του κωπηλατοδρομίου. Ο δυνατός αέρας δημιούργησε πολλά προβλήματα τόσο στους αθλητές, όσο και στις αθλήτριες, αφού ήταν σχεδόν αδύνατο να βρουν τον ρυθμό τους.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΟ Καρούτζος δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση του και πιστεύει ότι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου δρόμου που θα γίνει στις αρχές του Νοεμβρίου , θα καταφέρει να φέρει ακόμα μεγαλύτερη διάκριση.

Οι αθλητές του συλλόγου μας συνεχίζουν τους αγώνες τους , με τους αθλητές του βουνού να αγωνίζονται τον Οκτώβριο στον αγώνα Epic στον Υμηττό και τον Νοέμβρη στον αγώνα της Θήβας με την επωνυμία ''Μοσχοπόδι'' αλλά και τις κατηγορίες Κ14 και Κ12 που θα αγωνιστούν τον Οκτώβρη στην Παιανία.