Οι αγώνες "Άγ. Διονύσιος", είναι η πρώτη επίσημη διοργάνωση στίβου, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Τα τελευταία νέα από τον Βασίλη Ζαμπέλη.


Την Κυριακή 3 Απριλίου από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, θα διεξαχθούν οι Αγώνες Στίβου με την επωνυμία "Αγ. Διονύσιος". Στις 11 το πρωί θα γίνει το διασυλλογικό πρωτάθλημα τετράθλου για την κατηγορία Κ/14 και στις 13:00 θα ξεκινήσει η ημερίδα στίβου με την επωνυμία "Άγιος Διονύσιος".


Ο Βασίλης Ζαμπέλης μίλησε σήμερα στον Σταύρο Ρωπαϊτη και στο Aegina Portal, για την πρώτη επίσημη διοργάνωση στίβου, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, με διοργανωτή τον Ο.Α.Κ. Αίγινας.
 
 
Οι αγώνες με την επωνυμία "Άγιος Διονύσιος" είναι η πρώτη επίσημη διοργάνωση στίβου που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.
 
Ήταν να τον ξεκινήσουμε πέρσι αυτόν τον αγώνα, ο κορονοϊός δεν μας άφησε, δύο μέρες πριν γίνει ο αγώνας κλείσαμε. Τον κάνουμε φέτος. Είναι δύο αγώνες στην ουσία, είναι το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ14 που το έχουμε ξανακάνει κι άλλη φορά, αλλά είναι και ο επίσημος αγώνας “Άγιος Διονύσιος” που είναι από ηλικίες Κ16 μέχρι και των ανδρών -  γυναικών με επίσημους κριτές,  με χρονομέτρηση ηλεκτρονική, επίσημη, πιάνουν όρια όλα τα παιδιά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Με τον αγώνα αυτό μπαίνουμε πλέον, δηλαδή σαν και τα άλλα σωματεία και εμείς στην Αίγινα, με αγώνες σημαντικούς που διαφημίζει το νησί σε όλη την Ελλάδα.
 
Μεγάλη η συμμετοχή. Συμμετέχουν 13 Σωματεία, αναμένονται περισσότεροι από 250 αθλητές.

Θα έρθουνε 13 Σωματεία να λάβουν μέρος με πάνω από 250 αθλητές και στους δύο αγώνες,  με τους συνοδούς ξεπερνάμε τους 600.  Θα είναι μία πολύ ωραία γιορτή, έχουμε ένα άγχος γιατί είναι η πρώτη φορά που διοργανώνουμε αγώνες εντός σταδίου, συνήθως κάναμε εκτός που είναι πιο δύσκολοι εκτός, αλλά τους έχουμε μάθει πλέον και τους  κάνουμε καλά και μαζί και εμένα εγώ ένα βουνό που θα το ανακοινώσουμε αργότερα για το Νοέμβριο και έναν αγώνα ανωμάλου δρόμου που θα γίνει στο Αγκίστρι, διασυλλογικό  και αυτό, θα κλείσουμε και σαν σύλλογος τους αγώνες μας που θα είναι τέσσερις ολόκληρη τη χρονιά.
 
Αισιοδοξία για τη διοργάνωση, για πρώτη φορά ενός επίσημου αγώνα στίβου, από τον Ο.Α.Κ. Αίγινας.
 
Ευελπιστώ θα τα πάμε καλά. Γνωρίζουμε το αντικείμενο, απλώς είναι η πρώτη φορά που θα το φέρουμε να το κάνουμε πράξη. Οι αγώνες στίβου έχουν μία ιδιαιτερότητα ότι μπορεί εύκολα να βγεις εκτός προγράμματος με καθυστερήσεις, βέβαια κάναμε μία τροποποίηση προγράμματος τώρα που είδαμε τις μετοχές και έχουμε βελτιώσει λίγο το πρόγραμμα και αναγκαστικά θα θέλαμε και λίγο νωρίτερα γιατί θα γίνει ο αγώνας ποδοσφαίρου 5:30,  που δεν ήταν στο πρόγραμμα, αλλά το μάθαμε και αναγκαστικά πήγαμε λίγο πιο νωρίς για να μην έχουμε καθυστέρηση και δημιουργηθεί πρόβλημα με τους αγώνες του Σαρωνικού.
 
Θα δούμε τους αθλητές τους αθλητές του ΟΑΚΑ να αγωνίζονται στην Αίγινα. Με τον αγώνα εγκαινιάζεται ο ανοιχτός στίβος στην Ελλάδα.
 
Στους αγώνες του “Καποδίστρια” τρέχανε μόνο οι αθλητές αντοχής, τώρα τρέχουνε όλοι οι αθλητές, οι ταχύτητες, αλμάτων, γιατί έχουμε μήκος, ρίψεις, σφαίρας, οπότε θα αγωνιστούν όλοι. Είναι ο πρώτος αγώνας της χρονιάς που εγκαινιάζεται στην ουσία στην Ελλάδα ο ανοικτός στίβος και θα κλείσει τέλη Ιουλίου με τα πανελλήνια πρωταθλήματα. Πιστεύω τα παιδιά θα τα πάνε καλά, δεν είναι σε τέλεια κατάσταση αυτή τη στιγμή και λογικό είναι, αλλά χρειαζόμαστε αγώνες και αγώνες μέσα στην Αίγινα για να παίρνουν τα παιδιά, να προπονούνται και να γίνονται όλο και καλύτεροι.
 
Στη διοργάνωση θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
 
Σε ποια αγωνίσματα είναι δυνατός φέτος ο Ο.Α.Κ.Α.
 
Οι αντοχές πάνε καλά φέτος, αλλά και οι ταχύτητες με τα άλματα πάνε αρκετά καλά.
 
Η Περιφέρεια Αττικής και η κ. Η κυρία Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη στηρίζουν και αυτόν τον αγώνα στην Αίγινα.
 
Η κυρία Θεοδωρακοπούλου έχει  αγκαλιάσει το στίβο, είναι η πρώτη φορά, που μόνο η Αντιπεριφερειάρχης η κ. Θεοδωρακοπούλου, έχει βοηθήσει το κλασικό αθλητισμό και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και την ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό. Έχουμε και τη Saronic Ferries πάλι με τη βοήθεια από τα εισιτήρια και τους χορηγούς μας.
 
Θέλουμε να έχει καλό καιρό, τα παιδιά να πάνε καλά, να ευχαριστηθούν τον αγώνα και μετά μόλις τελειώσουν οι αγώνες, όλοι οι αθλητές του στίβου, τα σωματεία να πάμε στην παραλία της Αίγινας να ζητήσουμε να μας πούνε τι ήταν κάνουμε καλά, τι κάναμε λάθος, για να βελτιωθούμε για του χρόνου.
 
Επενδύουμε τα χρήματα από τους αγώνες σε εξοπλισμό.

Εδώ θέλω να πω, ότι το έχω πει για το πω κι άλλες φορές, δεν πειράζει καλό είναι να το λέμε. Το Σωματείο του στίβου επενδύει σε πράγματα, επενδύει έχει πάρει πολύ εξοπλισμό από ηχητικά από διάφορα πράγματα και σε αυτό τον αγώνα επενδύσαμε πάνω από 2.000 ευρώ για να πάρουμε βαλβίδα για το μήκος, άμμο πάλι για το μήκος και εξοπλισμό που χρειάζεται για τους αγώνες. Αυτό βγαίνει από τον αγώνα Ιωάννης Καποδίστριας και τα λεφτά που μαζεύουμε από αυτή τη διοργάνωση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png