''Αίγινα Άγιος Διονύσιος 2023". Η επιτυχημένη ημερίδα ανοιχτού στίβου του ΟΑΚΑ, επιστρέφει την Κυριακή 26 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο.

20230324_145413-stivos-agios-dionisios-aegina.jpg

Με περισσότερους από 300 αθλητές και αθλήτριες, που μαζί με τους συνοδούς τους θα ξεπεράσουν τα 550 άτομα - σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του διοργανωτή συλλόγου ΟΑΚΑ -  θα διεξαχθεί  την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, ο 2ος αγώνας με την επωνυμία "Άγιος Διονύσιος". 



Πρόκειται για την πρώτη ημερίδα ανοικτού στίβου για την φετινή περίοδο, στην οποία αγωνίζονται μόνο αθλητές με δελτίο του ΣΕΓΑΣ και ανάμεσα σε αυτούς θα είναι και πρωταθλητές Ελλάδος. H ΚΕΔΑ ανέλαβε τα έξοδα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και των μεταλλίων του αγώνα.  Η Saronic Ferries μεγάλος χορηγός στηρίζει σταθερά τον ΟΑΚΑ και σε αυτή την διοργάνωση, μαζί με αρκετούς ακόμη χορηγούς.

Την Κυριακή θα γίνει και το δρομικό τρίαθλο που αποτελεί διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ14. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10.20 με 60 μέτρα νηπίων μέχρι και Ε΄ τάξης  και θα τελειώσουν στις 15.20 με τις σκυταλοδρομίες 4Χ80. Ελάτε να παρακολουθήσετε από κοντά τους αγώνες και να επιβραβεύσετε τις προσπάθειες των αθλητών. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Σήμερα ο Βασίλης Ζαμπέλης μίλησε στον Σταύρο Ρωπαϊτη, για τα τελευταία νέα της διοργάνωσης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png