Πρωτιές και μεγάλες επιτυχίες για τους αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας σε πρόσφατες διοργανώσεις. Στις 30 Απριλίου ο διασυλλογικός για την κατηγορία Κ18.

kouros-aeginas-proties.jpg
Πρωτιές και μεγάλες επιτυχίες για τους αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας σε σημαντικούς αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν το διάστημα που πέρασε. Στον μαραθώνιο της Μεσσήνης ο Καρούτζος Παναγιώτης, κατέκτησε την πρώτη θέση με επίδοση 2 ώρες και 34 λεπτά  Ο αθλητής του  Ο.Α.Κ. Αίγινας είχε εξαιρετική απόδοση, που του έφερε μια ακόμα πρώτη θέση σε μαραθώνιο δρόμο. 
 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με Βασίλη Ζαμπέλη.




Στον αγώνα βουνού στο Ποικίλο Όρος οι αθλητές  του Ο.Α.Κ. Αίγινας  σάρωσαν τις πρώτες θέσεις! Στον μεγάλο αγώνα των 22,5 χιλιομέτρων η Τζίμα Βασιλική τερμάτισε στην πρώτη θέση με πολύ καλό αγώνα. Στις πρώτες θέσεις τερμάτισαν και οι αθλητές μας Ζαμπέλης Αντώνης στα 4000 μέτρα και Ζαμπέλης Γιώργος στα 1000 μέτρα του παιδικού αγώνα. 

Το Σάββατο που μας πέρασε έγινε και το διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγόριας Κ16, συμμετείχαν ο Ζαμπέλης Αντώνης 2ος στα 2000 μέτρα με φυσικά εμπόδια με επίδοση 6'32'' που είναι η τρίτη καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα αυτή την στιγμή. 

Ο Καλαφατέλης Αλέξανδρος με επίδοση 44''70 στα 300 μέτρα κατετάγη 4ος  με νέο ατομικό ρεκόρ. Οι αθλήτριες Τζώνη Ειρήνη και Σόρτση Νεκταρία ανήκουν στην κατηγόρια Κ14, αλλά είχαν δικαίωμα και αγωνίστηκαν στα 150 μέτρα της κατηγόριας Κ16 και τερμάτισαν 21η  με 22''70 η Τζώνη και 38η με 27''50 η Σόρτση.

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, δυστυχώς είχαμε απώλειες στην κατηγορία Κ16 λόγω προβλημάτων, που δεν μπορούσαμε τα λύσουμε. Ελπίζουμε στο Κ18, το διασυλλογικό που θα γίνει στις 30 Απριλίου, να πάνε τα πράγματα ακόμα καλύτερα για τους αθλητές μας", δήλωσε ο Βασίλης Ζαμπέλης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png