Υψηλές θέσεις και ατομικά ρεκόρ από τους αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας σε διοργανώσεις στις Σπέτσες, στην Παλλήνη και στο Λουτράκι.

oaka-aeginas-diarganoseis.jpg

Σε πολύ κατάσταση έδειξαν ότι βρίσκονται οι αθλητές του  Ο.Α.Κ. Αίγινας, που το τελευταίο διάστημα έλαβαν μέρος σε αγώνες στις Σπέτσες, στην Παλλήνη και στο Λουτράκι, ενόψει και των πανελληνίων πρωταθλημάτων των κατηγοριών Κ16 και Κ18 σε Χαλκίδα και Πάτρα στις 17 Ιουνίου και 1 Ιουλίου αντίστοιχα. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Πιο συγκεκριμένα, στο "Σπέτσαθλον" ο Καρούτζος Παναγιώτης με 15'42'' στα 5.000 μέτρα κέρδισε την 1η θέση μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Παράλληλα, στην Παλλήνη σε αγώνες εντός σταδίου που διοργάνωσε ο σύλλογος Αμεινίας, η Ρούσσου Παναγιώτα με 65''06 πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ και πήρε την 6η θέση στα 400 μέτρα της κατηγορίας Κ18.

Ο Δριτσάκος Σταύρος στο τριπλούν με επίδοση 12.25 μέτρα κατέκτησε την 4η θέση και αυτός με νέο ατομικό ρεκόρ και τέλος ο Μαργαρίτης Κώστας με χρόνο 2'20'' τεράτισε στην 20η θέση αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με τα γόνατα του.

Στο Λουτράκι οι Δριτσάκος Σταύρος και Μαργαρίτης Κώστας αγωνίστηκαν στα 400 μέτρα και με επιδόσεις  58''59 και 60''22 κατετάγησαν στην 33η και 36η θέση αντίστοιχα. 

Ο Ζαμπέλης Αντώνης μετά από πολύ δυνατή κούρσα τερμάτισε στην 2η θέση στα 1000 μέτρα Κ16 με νέο ατομικό ρεκόρ 2'48''69  και έπιασε το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα και σε αυτό το αγώνισμα μετά τα 2000 μέτρα στηπλ όπου με επίδοση 6'32'' είναι  μέσα στους καλύτερους αθλητές της κατηγορίας του.

Οι αγώνες θα συνεχιστούν στις 3 Ιουνίου όπου ο Ζαμπέλης Αντώνης θα αγωνιστεί στα 3000 μέτρα και μετά θα ακολουθήσουν τα πανελλήνια πρωταθλήματα των κατηγοριών Κ16 και Κ18 σε Χαλκίδα και Πάτρα στις 17 Ιουνίου και 1 Ιουλίου αντίστοιχα. 

Ο Ο.Α.Κ. Αίγινας ευχαριστεί την Saronic Ferries για την σημαντική βοήθεια προς τον σύλλογο και τους αθλητές.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png