Βαλκανιονίκης ο Μαρίνος Λύτρας του ΟΑΚ Αίγινας στη Σμύρνη, πολύ καλή εμφάνιση του Σταύρου Δριτσάκου στην Πάτρα.

DSC_0024-stivos-5.jpg

Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στην Πάτρα. Ο Δριτσάκος Σταύρος αγωνίστηκε το Σάββατο στο τριπλούν και πήρε την 13η θέση, με επίδοση στο ατομικό ρεκόρ και έχασε τον τελικό για μία θέση. Την Κυριακή αγωνίστηκε στο άλμα εις μήκος στο οποίο κατετάγη στην 20η θέση, με μεγάλο ρεκόρ 6.06 μέτρα. Ο Σταύρος Δριτσάκος τα πήγε πολύ καλά, αν και ανήκει ηλικιακά στην μικρότερη κατηγόρια Κ18. Ο Σύλλογος εκφράζει τα συγχαρητήριά στον αθλητή του για την προσπάθεια του. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Λύτρας Μαρίνος στους  Βαλκανικούς Αγώνες Ανοιχτού Στίβου στα 5χλμ βάδην που έγιναν 1 με 3 Σεπτεμβρίου στη Σμύρνη της Τουρκίας. Συνολικά 91 είναι οι ελληνικές συμμετοχές εκ των οποίων οι 64 είναι άνδρες και οι 27 γυναίκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λύτρας ήταν νικητής ξανά στους Βαλκανικούς Κλειστού Στίβου που έγιναν στην Κωνσταντινούπολη τον Μάρτιο. Στο βάθρο τον ακολούθησε ο Κροάτης Boris Lacković και ο Τούρκος Suat Boke.  Οι αγώνες γίνονται υπό την αιγίδα της BAMA και της Turkish Athletic Federation.  Ο Σύλλογος εκφράζει τα συγχαρητήριά στον αθλητή του για τη μεγάλη του νίκη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png