Η Βασιλική Τζίμα, παρουσιάζει τον 2ο αγώνα ορεινού τρεξίματος "Ελλάνιος Δίας". Θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου 2023.

20231003_142515-00.jpg

Ο ΟΑΚΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Αίγινας και την ΚΕΔΑ, με την υποστήριξη της Ομάδας Ραδιοερασιτεχνών, του Νοσοκομείου Αίγινας, του συλλόγου Φίλοι Fistiki Fest και του ΣΔΥ Αίγινας, διοργανώνει  τον 2ο αγώνα βουνού «Ελλάνιος Δίας» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023.


Πρόκειται για μία εξαιρετική δρομική εμπειρία, που πέρυσι γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση και συγκέντρωσε πολύ θετικά σχόλια, ως ένας αγώνας βουνού που εμφανίστηκε για πρώτη φορά. Η φετινή εμπειρία αναμένεται να είναι ακόμη πιο συναρπαστική.

Για τη διαδρομή και όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τον αγώνα, μίλησε στο Aegina Portal η Βασιλική Τζίμα.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα θα είναι η Α΄ παραλία Μαραθώνα Αίγινας. Ο αγώνας θα περιλαμβάνει τις διαδρομές των 23χλμ (Ελλάνιος Δίας) και 8χλμ (Αρχαίος Ελαιώνας) και παιδικούς αγώνες 100μ (νήπια), 500μ (Α-Γ Δημοτικού)και 1000μ (Δ-ΣΤ Δημοτικού). Η διαδρομή των 8χλμ θα είναι και για πεζοπορία, αλλά θα διεξαχθεί και πρωτάθλημα μαθητών Γυμνασίου - Λυκείου.

Οι συμμετοχές στον 2ο Αγώνα Βουνού "Ελλάνιος Δίας" θα κλείσουν στις 15/10/23 . Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά μπορούν να το κάνουν στην διεύθυνση https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=2a061469de8e7d8aa4044fce7c8629d0&l=GR εναλλακτικά μπορούν να γραφτούν  στο στάδιο της Αίγινας  από Δευτέρα ως και Παρασκευή από τις 17.30 - 20.30.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png