Οι αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18, στον Άγιο Κοσμά.

agios-kosmas-oaka.jpg

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, στον Άγιο Κοσμά, πραγματοποιήθηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18. Οι αθλητές του ΟΑΚ Αίγινας, έτρεξαν για να πιάσουν τα όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους, αλλά και για να βελτιώσουν τα προσωπικά ρεκόρ τους. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο Ζαμπέλης Αντώνης που πρόσφατα βγήκε δεύτερος στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα και πήρε τη πρόκριση για την Παγκόσμια Γυμνασιάδα, που θα γίνει στο Μπαχρέιν στις 20/10/2024 , έτρεξε στα 2000 μέτρα με φυσικά εμπόδια με στόχο επίδοση κάτω από 6'08'' που είναι το όριο για την πρόκριση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος  της κατηγορίας Κ18. Με ατομικό ρεκόρ 6΄10'' αγωνίστηκε, αλλά δεν βρέθηκε σε καλή μέρα , παρόλα αυτά βγήκε πρώτος με 6'17''98. Επόμενος αγώνας για το όριο στην Χαλκίδα στις 2/6/24.

Ο Δημόπουλος Παναγιώτης αγωνίστηκε στα 400 και 800 μέτρα πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στα 400 μέτρα με χρόνο 56''22, που είναι και ρεκόρ του, στα 800 μέτρα δεν πήγε όπως περίμενε και με επίδοση 2'14'' πήρε την 8η θέση, στα 400 μέτρα τερμάτισε στην 5η θέση.

Στα 800 μέτρα ο Καλαφατέλης Αλέξανδρος μετά από καλή εμφάνιση και με χρόνο 2'21' κατετάγη 13ος. Ο Αλέξανδρος ανήκει στην μικρότερη κατηγόρια Κ16.

Η Τζώνη Ειρήνη, που ανήκει και αυτή στην μικρότερη κατηγορία την Κ16, έτρεξε στα 200 μέτρα και με επίδοση 31''21 πήρε την 47η θέση. Ο χρόνος της είναι ατομικό της ρεκόρ.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png