Στους αγώνες "Αμεινίας ο Παλληνεύς 2024" και "Βραϊμάκεια 2024", έλαβε μέρος ο Ο.Α.Κ. Αίγινας.

DSC_0037-stivos-aegina.JPG

Το Σάββατο 1/6/24 οι αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας Καλαφατέλης Αλέξανδρος, Τζώνη Ειρήνη, Ζαμπέλης Γιώργος και Παπαδάκος Διονύσης, αγωνίστηκαν στους αγώνες "Αμεινίας ο Παλληνεύς 2024" στην Παλλήνη, που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Μεσογείων Αμεινίας ο Παλληνεύς, σε συνεργασία με τον Δήμο Παλλήνης, υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Αθήνας. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με Βασίλη Ζαμπέλη.




Ο Καλαφατέλης με επίδοση 41''48 στα 300 μέτρα κατετάγη 4ος με νέο ατομικό ρεκόρ, στο ίδιο αγώνισμα η Τζώνη Ειρήνη με χρόνο 50''95 πήρε την 22η θέση.

Στα 1000 μέτρα έτρεξαν οι Ζαμπέλης Γιώργος και Παπαδάκος και τερμάτισαν 7ος και 12ος αντίστοιχα με 2'56'' και 3'06''.

Την επόμενη μέρα στην Χαλκίδα και στον αγώνα Βραϊμάκεια ο Ζαμπέλης Γίώργος και ο Καλαφατέλης Αλέξανδρος αγωνίστηκαν στα 1000 μέτρα και τερμάτισαν στην 6η και 7η θέση με χρόνο 3'02'' και 3'04''.

Στον ίδιο αγώνα ο Ζαμπέλης Αντώνης στα 2000 μέτρα στιπλ  τερμάτισε στην 2η θέση  με επίδοση 6'09''98 μετά από από μεγάλη μάχη με τον πρώτο αθλητή πέφτοντας μαζί στον τερματισμό.

Ο Ζαμπέλης Αντώνης σε δύο εβδομάδες θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18  στην Πάτρα μαζί με τον Δημόπουλο Παναγιώτη και οι υπόλοιποι αθλητές στις 13 Ιουλίου στην Χαλκίδα στο Πανελλήνιο Κ16 .


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png