Με έξι αθλητές συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα του Ο.Α.Κ. Αίγινας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16, που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα.

oaka-panelinio-xalkida.jpg

Με έξι αθλητές συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα του Ο.Α.Κ. Αίγινας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, το διήμερο 13 και 14 Ιουλίου 2024. Οι αγώνες έγιναν με αρκετά υψηλές θερμοκρασίες και τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών, που σημείωσαν πολύ καλές επιδόσεις. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Οι αθλητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και απέκτησαν πολύτιμη εμπειρία, που θα τους είναι χρήσιμη για τους μελλοντικούς τους αγώνες.

Ο Ζαμπέλης Γεώργιος ήρθε έβδομος στα 1000 μέτρα με επίδοση 2΄50΄΄, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Σημειώνεται ότι ότι ανήκει στην μικρότερη κατηγορία, την Κ14 , αλλά συναγωνίστηκε εξαιρετικά τους μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές.

Στα 1000 μέτρα αγωνίστηκαν και οι Τζίμας Αντώνης και Παπαδάκος Διονύσης με επίδοση και οι δύο 3΄18΄΄. Ο Παπαδάκος  ανήκει και αυτός στην κατηγορία Κ14 και ο Τζίμας ξεκίνησε τον στίβο μόλις πριν τρεις εβδομάδες και για αυτό τον λόγο η εμφάνισή του κρίνεται ως πολύ καλή. Η κατάταξη τους ήταν 27ος και 28ος. Μαζί με τον Τσαιλά Κωστή πήραν την 14η θέση στην σκυταλοδρομία 4Χ80 με επίδοση 42''16.

Στα κορίτσια της αποστολής του Ο.Α.Κ. Αίγινας, η Δημοπούλου Γεωργία αγωνίστηκε στα 150 μέτρα και η Τζώνη Ειρήνη στα 300 μέτρα. Η Γεωργία με νέο ατομικό ρεκόρ 23΄΄34 ήρθε 62η και η Ειρήνη με 50΄΄90 ήρθε 35η.

Το πρόγραμμα των αγώνων παρακολούθησε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Γιατρουδάκης, ο αντιπρόεδρος Ιάκωβος Πετσούλας, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανόςκαθώς και πολλά μέλη του διοικητικού συμβουλίου

Ο Ο.Α.Κ. Αίγινας συγχαίρει τους αθλητές του για τις προσπάθειές τους.

Επόμενοι αγώνες του Ο.Α.Κ. Αίγινας, θα είναι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20, στα Τρίκαλα στις 27και 28 Ιουλίου 2024, όπου θα αγωνιστεί ο Ζαμπέλης Αντώνης, καθώς και η συνάντηση Ελλάδας και Κύπρου στη Καβάλα στις 31/7 και 1/8, όπου ο αθλητής του Ο.Α.Κ. Αίγινας Ζαμπέλης Αντώνης, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την Εθνική Ομάδα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png