Πρώτος αγώνας του Αντώνη Ζαμπέλη με την Εθνική Ομάδα. Σπουδαίες εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στη Διεθνή Συνάντηση της Ελευθερούπολης. Θα αγωνιστεί στο Μπαχρέιν τον Οκτώβριο. Τι δήλωσε ο Βασίλης Ζαμπέλης.

DSC_0001-zabelis-vasilis-radio.jpg

Τον Βασίλη Ζαμπέλη φιλοξένησε το ραδιόφωνο του Aegina Portal, που μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία του αθλητή του ΟΑΚΑ Αντώνη Ζαμπέλη. Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουλίου 2024, διεξήχθει στα Τρίκαλα, από τον ΔΑΚ Τρικάλων, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 (Ανδρών – Γυναικών), το οποίο αποτελεί συνέχεια και πρόκριση των αθλητών – αθλητριών από τους αντίστοιχους διασυλλογικούς αγώνες (Α-Γ, Κ20 και Κ18). 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βασίλη Ζαμπέλη.




Τα αγωνίσματα δρόμου που πραγματοποιήθηκαν ήταν 100μ. – 200μ. – 400μ. – 800μ. - 1.500μ. – 3.000μ. - 5.000μ. - 3.000μ. με Φ. Ε. – 110μ. Εμπόδια - 400μ. Εμπόδια - 4Χ100μ. - 4X400μ.

Ο αθλητής του Ο.Α.Κ. Αίγινας Αντώνης Ζαμπέλης, έλαβε μέρος στη διοργάνωση και αγωνίστηκε στην κατηγορίας Κ20, αν και ανήκει στην μικρότερη κατηγορία Κ18, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση.

Την πρώτη μέρα αγωνίστηκε στα 1500 μέτρα και με νέο ατομικό ρεκόρ 4'12'' πήρε την 18η θέση , την δεύτερη μέρα στα 3000 μέτρα  με επίδοση 8΄54΄΄ που είναι μεγάλο ατομικό ρεκόρ πήρε την 6η θέση και έδειξε ότι βρίσκεται σε πού καλή κατάσταση. 

Τρεις μέρες μετά στην Ελευθερούπολη στη Διεθνή Συνάντηση Ελλάδας - Κύπρου, όπου ο Αντώνης Ζαμπέλης πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με το εθνόσημο όπου κατετάγη 2ος στα 3000 μέτρα. 

Η χρονιά για τον αθλητή του Ο.ΑΚ. Αίγινας θα κλείσει στις 23-31 Οκτωβρίου στο Μπαχρέιν, όπου θα διεξαχθεί η παγκόσμια γυμνασιάδα με τον Αντώνη Ζαμπέλη, που πήρε την πρόκριση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα να αγωνίζεται στα 2000 με φυσικά εμπόδια με στόχο την διάκριση.

Ο Αντώνης Ζαμπέλης έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του γι' αυτόν τον αγώνα και προπονείται στους Μελισσουργούς στην Ήπειρο, ενώ θα ακολουθήσει ένα δεκαήμερο προετοιμασίας με την Εθνική στο Καρπενήσι.

Ο Ο.Α.Κ. Αίγινας συγχαίρει τον αθλητή του για την έως τώρα πορεία του και του εύχεται να πετύχει τον στόχο στον τελευταίο και σημαντικότερο του αγώνα.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png