Α.Ο.Π. Μοσχάτου - Α.Ο. Σαρωνικός 3-1 σετ. Για την 2η φάση του Κυπέλλου Γυναικών Βόλεϋ.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 3-1 σετ από το Μοσχάτο γνώρισε χθες το γυναικείο τμήμα του Σαρωνικού και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου της ΕΣΠΕΔΑ. Το συγκρότημα της Πόπης Γιαννάκη παρά το εξαιρετικό της ξεκίνημα, πλήρωσε στην συνέχεια τα πολλά λάθη και μάλιστα τα περισσότερα επιπόλαια, με αποτέλεσμα η ομάδα του Μοσχάτου να το εκμεταλλευτεί και να πάρει τελικά εκείνη την πρόκριση. Στα αγωνιστικά, το 1ο σετ ανήκει ολοκληρωτικά στον Σαρωνικό, καθώς από την αρχή οι μπλε του νησιού πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα, με αποτέλεσμα να φτάσουν με σχετική άνεση στο 25-19 και στο 1-0.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Δυστυχώς όμως, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον νησιώτικο σύλλογο, καθώς στο 2ο σετ εκεί που το ματς με ανάλογη απόδοση με το 1ο θα έδινε άλλο αέρα στην αναμέτρηση, κάνουν την εμφάνισή τους πολλά λάθη και μάλιστα επιπόλαια. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χαθεί πλήρως η αυτοσυγκέντρωση των αθλητριών του νησιού, με την ομάδα του Μοσχάτου να κάνει το 1-1 με το σετ να λήγει 25-23.

Το 3ο σετ ήταν αρκετά ανταγωνιστικό με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο. Προς το τέλος όμως του σετ, υπήρξαν πάλι λανθασμένες ενέργειες των αθλητριών του Σαρωνικού, οι οποίες επέτρεψαν στην ομάδα του Μοσχάτου να πάρει το προβάδισμα με 2-1, με το σετ να πηγαίνει στο 27-25. Το 4ο σετ ήταν μία τυπική διαδικασία για τις γηπεδούχες, αφού η διαφορά ψυχολογίας των δύο αντιπάλων πλέον ήταν εμφανής, με το 25-17 να έρχεται φυσιολογικά, ολοκληρώνοντας έτσι το Μοσχάτο την απόλυτη ανατροπή στην αναμέτρηση. Τα σετ 19-25, 25-23, 27-25 και 25-17. Πλέον στον Σαρωνικό κοιτάνε το πρωτάθλημα με την έμπειρη τεχνικό μέσα από τις προπονήσεις να διορθώσει τα λάθη, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη.

Α.Ο. Σαρωνικός (Γιαννάκη): Σταθοπούλου, Καλοκούβαρου, Γκούρι, Λορέντζου, Μητρομελέτη, Ταμπακίδη, Τσιούστα, Μπαβέλη, Γιαννούλη, Σαριδάκη, Χατζίκου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png