Α.Ο. Σαρωνικός-Ερμής Περάματος 3-0 σετ. Για την 2η αγωνιστική των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Χωρίς να συναντήσουν την παραμικρή δυσκολία οι κορασίδες του Σαρωνικού επικράτησαν με 3-0 σετ του Ερμή Περάματος, κάνοντας το 2/2 μετά από ισάριθμες αγωνιστικές. Οι νεαρές αθλήτριες του νησιού μπήκαν αρκετά ευδιάθετες στο ματς του ΕΠΑΛ, δείχνοντας από την αρχή πως είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Με όπλο το εξαιρετικό σέρβις, αλλά και τα αποτελεσματικά τελειώματα, το συγκρότημα της Πόπη Γιαννάκη μετέτρεψε τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής σε έναν υγιεινό περίπατο.

Το 1ο σετ έληξε 25-10, με τις γηπεδούχες να παίρνουν από νωρίς τη διαφορά, ενώ το 25-5 του 2ου σετ προήλθε από πολλούς άσσους των κοριτσιών (Σταθοπούλου, Λορέντζου, Γκούρι, Μαλτέζου) του νησιού. Το 3ο σετ ήταν μια τυπική διαδικασία, με τις φιλοξενούμενες να δείχνουν κάπως ανταγωνιστικές στην αρχή, κυρίως λόγω χαλαρότητας των γηπεδούχων αλλά οι 7 άσσοι της Ιωάννας Μαλτέζου, έδωσαν την ευκαιρία στις μπλε του Σαρωνικού να φτάσουν άνετα στο 25-11 και στο 3-0. Διαιτητής ήταν ο Ντίνος Νεστορίδης, ενώ 2η διαιτητής η Μαρία Δρακοπούλου.

Ο Σαρωνικός έχει μπει δυνατά στην α' φάση του πρωταθλήματος των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ  και δείχνει με τις εμφανίσεις του, ότι θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στο ενδιαφέρον αυτό πρωτάθλημα. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Αίγινας φιλοξενείται από την Ίριδα στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Α.Ο Σαρωνικός (Γιαννάκη): Σταθοπούλου, Καλοκούβαρου, Γκούρι, Μητρομελέτη, Μαλτέζου, Ροδίτη, Ταμπακίδη, Νομικού, Τσίρου, Λορέντζου, Νικολαΐδου, Μαρμαρινού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png