Άρης Αμφιάλης - Α.Ο. Σαρωνικός 2-3 σετ. Για την 2η αγωνιστική των γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την 1η του νίκη μετά από 2 αγωνιστικές πέτυχε χθες ο Σαρωνικός για το πρωτάθλημα της τοπικής γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Το συγκρότημα της Πόπης Γιαννάκη επικράτησε με 3-2 σετ του Άρη Αμφιάλης στο κλειστό του Κερατσινίου, μετά από ένα συγκλονιστικό ματς. Η ομάδα της Αίγινας προηγήθηκε με 2-0 σετ, με την ομάδα της Αμφιάλης να στέλνει το παιχνίδι στο τάι-μπρέικ. Το 1ο σετ ήταν ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Τελικά η ψυχραιμία των αθλητριών του Σαρωνικού στο τέλος, έδωσε στην νησιώτικη ομάδα το προβάδισμα με το σετ να λήγει 26-24. Το 2ο σετ η κατάσταση ξεκαθάρισε από νωρίς, αφού η ομάδα της Αίγινας πήρε μια διαφορά ασφαλείας από την αρχή, την οποία κράτησε ως το τέλος, και με 25-16 έκανε το 0-2. Η απάντηση όμως του Άρη Αμφιάλης ήταν άμεση, καθώς με όπλο την συνοχή και τα αποτελεσματικά τελειώματα, οι γηπεδούχες μείωσαν σε 1-2, παίρνοντας το σετ με 25-16. Στο 4ο σετ οι δύο ομάδες ξεκίνησαν αρκετά καλά, αλλά προς το τέλος το άγχος των νησιωτών έφερε κακές επιλογές στην επίθεση, με αποτέλεσμα η ομάδα της Αμφιάλης με το 25-20 να στέλνει το ματς στο τάι-μπρέικ. Εκεί η διαφορά ποιότητας των δύο αντιπάλων, έφερε το 15-11 και την νίκη της νησιώτικης ομάδας με 3-2. Από την αποστολή του Σαρωνικού έλλειπε η Σταθοπούλου, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα με την μέση της.

Ο Σαρωνικός την επόμενη (3η) αγωνιστική υποδέχεται την ομάδα των Αγίων Αναργύρων.

Α.Ο. Σαρωνικός (Π. Γιαννάκη): Μπαβέλη, Σαριδάκη, Τσιούστα, Ταμπακίδη, Δαπόλα, Καλοκούβαρου, Γκούρι, Χατζίκου, Παπαγιάννη, Γιαννούλη, Λορέντζου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png