Α.Ο. Σαρωνικός - Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων 3-1 σετ. Για την 3η αγωνιστική των Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα της Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ πανηγύρισαν χθες οι αθλήτριες του Σαρωνικού. Το συγκρότημα της Πόπης Γιαννάκη επικράτησε με 3-1 σετ των Αγίων Αναργύρων στο κλειστό του ΕΠΑΛ, αν και βρέθηκε πίσω με 1-0. Η ομάδα από το Καματερό μπήκε ιδανικά στο ματς, και με 25-19 έκανε το 1-0, μεταφέροντας το άγχος στις γηπεδούχες. Η απάντηση των αθλητριών του Σαρωνικού ήταν άμεση, οι οποίες όχι μόνο έφτασαν στο 1-1 αλλά πήραν και την νίκη με 3-1 σετ, παίζοντας εκπληκτικό βόλεϋ και φτάνοντας σε μια άνετη αλλά και απολύτως δίκαιη νίκη.

Το 2ο σετ ήταν αμφίρροπο, με την ομάδα της Αίγινας να δείχνει την απόλυτη ψυχραιμία στο τέλος και να παίρνει το σετ με 25-21 και να φτάνει στο 1-1. Από το σημείο αυτό και έπειτα, τα πράγματα έγιναν εύκολα για τον Σαρωνικό, με τις βολλεϊμπολίστριες του νησιού να παρουσιάζονται ολοκληρωτικές, και χωρίς να αφήσουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στις φιλοξενούμενες, έφτασαν ξεκούραστα στο 25-13 και στην ανατροπή. Το 4ο σετ λειτούργησε καταλυτικά για την νησιώτικη ομάδα, αφού η διαφορά πλέον στην ψυχολογία των δύο αντιπάλων ήταν εμφανής. Από την μία η φόρα των γηπεδούχων και από την άλλη το άγχος της ομάδας των Αγίων Αναργύρων, έφερε το 25-13 και το 3-1 για τον Σαρωνικό. Η ομάδα της Πόπης Γιαννάκη πλέον κοιτάζει με διαφορετικό μάτι την συνέχεια, και σαφώς με μεγαλύτερη αισιοδοξία σε σχέση με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Σαρωνικός ξεκίνησε με ήττα (0-3 από τον Μελά Αγ.Ελευθερίου) το φετινό πρωτάθλημα, ενώ την 2η αγωνιστική πήρε σπουδαίο διπλό στο Κερατσίνι με 3-2 σετ τον Άρη Αμφιάλης. Την επόμενη (4η) αγωνιστική, η ομάδα της Αίγινας φιλοξενείται από τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Α.Ο. Σαρωνικός (Γιαννάκη): Παπαγιάννη, Σαριδάκη, Μπαβέλη, Δαπόλα, Ταμπακίδη, Γκούρι, Λορέντζου, Γιαννούλη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png